» همه اخبار

آرشیو - اصلی اخبار

مدیرکل بهزیستی استان بوشهر گفت: بر اساس آخرین داده‌های آماری، شهرستان‌های دشتستان و دشتی در زمره شهرستان‌های دارای جمعیت سالمند بیشتر قرار دارند و کنگان به عنوان جوان‌ترین شهرستان این استان شناخته می‌شود.

۰۶ مهر ۱۴۰۵ - ۸:۲۴
استاندار بوشهر گفت: زکات ظرفیت ارزشمندی برای تقویت همبستگی اجتماعی و محرومیت‌زدایی است.

۰۶ مهر ۱۴۰۵ - ۸:۲۳
نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه بوشهر گفت: ظرفیت واقعی زکات در استان بوشهر بسیار بیشتر از ارقام ثبت‌شده بوده و می‌تواند به حدود ۴۰۰ میلیارد تومان برسد.

۰۶ مهر ۱۴۰۵ - ۸:۲۳
صفایی‌بوشهری: مساجد محور ترویج فرهنگ زکات شوند
۰۶ مهر ۱۴۰۵ - ۸:۲۱
-نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه بوشهر بر استفاده از ظرفیت مساجد و روحانیون برای ترویج فرهنگ زکات و پرهیز از موازی‌کاری تأکید کرد.

نماینده ولی‌فقیه در سازمان شیلات ایران بر استفاده هدفمند از ظرفیت‌های شیلات بوشهر برای تولید، اشتغال و ارزآوری تأکید کرد.

۰۶ مهر ۱۴۰۵ - ۸:۲۰
نماینده ولی‌فقیه در استان بوشهر بر ضرورت تبیین نقش حضرت ولی‌عصر(عج) در هدایت و سعادت انسان و تقویت فرهنگ مهدویت در جامعه تأکید کرد.

۰۶ مهر ۱۴۰۵ - ۸:۱۹
مشتاقی: اهل سنت در دفاع از میهن همواره نقش‌آفرین بوده‌اند
۰۶ مهر ۱۴۰۵ - ۸:۱۸
فرمانده سپاه ثارالله خارگ گفت: اهل سنت در کنار دیگر مردم ایران در دفاع از میهن حضوری مؤثر دارند.

معاون شیلات بوشهر: برداشت به‌موقع میگوها برای کاهش ریسک ضروری است
۰۶ مهر ۱۴۰۵ - ۸:۱۶
معاون آبزی‌پروری شیلات استان بوشهر بر آمادگی بهره‌برداران و برداشت سریع میگوهای رسیده به وزن بازاری با توجه به شرایط جوی پیش‌رو تأکید کرد.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان بوشهرگفت: تاکنون ۲۰۰ میلیارد تومان در قالب کمک‌های بلاعوض به خسارت‌دیدگان ناشی از جنگ تحمیلی صهیونی-آمریکایی پرداخت شده است.

۰۶ مهر ۱۴۰۵ - ۸:۱۶
بخشدار ارم گفت: پایداری شبکه برق، پیش‌نیاز توسعه کشاورزی و جذب سرمایه‌گذاری در این بخش است.

۰۶ مهر ۱۴۰۵ - ۸:۱۵
اختصاص ۴.۵ میلیاردریال برای بازسازی واحدهای آسیب‌دیده جنگ اخیر در خارگ
۰۶ مهر ۱۴۰۵ - ۸:۱۴
بخشدار ویژه خارگ از اختصاص ۴.۵ میلیارد ریال اعتبار برای بازسازی ۶ واحد مسکونی آسیب‌دیده در جریان جنگ اخیر در این جزیره خبر داد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری دشتی گفت: با توجه به شرایط شهرستان، باید ظرفیت دستگاه‌های مختلف برای پیشگیری و کنترل بیماری‌ها و ارتقای سلامت عمومی به‌کار گرفته شود.

۰۶ مهر ۱۴۰۵ - ۸:۱۳
زارع: زکات ظرفیت مهمی برای تقویت همبستگی اجتماعی و حل مسائل جامعه است
۰۶ مهر ۱۴۰۵ - ۸:۱۲
استاندار بوشهر با تأکید بر نقش زکات در حمایت از نیازمندان گفت: زکات علاوه بر یک تکلیف شرعی، زمینه‌ای برای مشارکت مردم در حل مسائل جامعه و تقویت مسئولیت‌پذیری اجتماعی است.

بخشدار ارم با اشاره به جاذبه‌های طبیعی و تاریخی از نخلستان رودفاریاب و آبشار چرمکی تا گور دختر و کوشک اردشیر گفت: این ظرفیت‌ها می‌تواند ارم را به مقصدی جهانی در گردشگری تبدیل کند.

۰۶ مهر ۱۴۰۵ - ۸:۱۲
دانش‌فر: ارزیابی دقیق نومعلمان ضامن کیفیت آموزش در مدارس بوشهر است
۰۶ مهر ۱۴۰۵ - ۸:۱۱
مدیرکل آموزش و پرورش بوشهر گفت: تربیت دانش‌آموزان توانمند، در گرو تربیت و ارزیابی دقیق شایستگی معلمان است.

رئیس جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: افزایش میزان تولید محصولات کشاورزی، ضرورت توجه به موضوع زکات و نقش آن در حمایت از نیازمندان و توسعه فعالیت‌های عام‌المنفعه را دوچندان کرده است.

۰۶ مهر ۱۴۰۵ - ۸:۱۰
امام جمعه گناوه گفت: بانوان جامعه در عرصه‌های دفاع مقدس، دشمن‌شناسی و مقابله با جنگ شناختی نقش برجسته‌ای دارند وحضور آنان در میدان‌های فرهنگی و اجتماعی خنثی‌کننده توطئه‌های دشمن است.

۰۶ مهر ۱۴۰۵ - ۸:۰۹
همزمان با گرامیداشت هفته دفاع مقدس، شناسنامه نمادین شهید نوجوان محمد بحرانی که در جریان حملات آمریکا به جزیره لاوان به شهادت رسید، به پدر این شهید والامقام اهدا شد.

۰۶ مهر ۱۴۰۵ - ۸:۰۹
نماینده ولی‌فقیه در سازمان دامپزشکی بر رعایت موازین شرعی، بهداشتی و الزامات صادراتی در این واحدها تأکید کرد.

۰۶ مهر ۱۴۰۵ - ۸:۰۸
مسئول دبیرخانه سومین کنگره سرداران، امیران و دو هزار شهید استان بوشهر گفت: بوشهری‌ها در برهه‌های مختلف تاریخ ایران، همواره در صف نخست مقاومت و ایستادگی قرار داشته‌اند.

۰۶ مهر ۱۴۰۵ - ۸:۰۷
۱ ۲ صفحه ۳ از ۵۰ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰