کد خبر : ۸۱,۰۶۸
۱۵ تیر ۱۴۰۵ ۱۱:۲۱
مدیرکل هواشناسی استان بوشهر از وزش باد متوسط تا نسبتا شدید و صدور هشدار دریایی سطح زرد در استان خبر داد.
پیام مساعدی در گفتگو با خبرنگار خارگ نیوز با اشاره به صدور هشدار دریایی سطح زرد در استان اظهار کرد: زمان شروع این هشدار دو شنبه (۱۵ تیر) و پایان آن پنج شنبه خواهد بود.
 
مدیرکل هواشناسی استان بوشهر افزود: وزش باد متوسط تا نسبتا شدید شمال غربی (گاهی بیش از ۵۰ کیلومتر در ساعت)، افزایش ارتفاع موج دریا ( ۹۰ تا ۱۵۰ سانتیمتر گاهی بیش از ۱۸۰ سانتیمتر) از مخاطرات این هشدار است.
 
وی گفت: منطقه اثر این هشدار در روزهای دوشنبه و سه شنبه فراساحل شمالی و مرکزی و سواحل و فراساحل جنوبی استان بوشهر و چهارشنبه و پنج شنبه سواحل و فراساحل استان بوشهر خواهد بود.
 
مدیرکل هواشناسی استان بوشهر بیان کرد: افزایش ارتفاع موج خلیج فارس، اختلال در ترددهای دریایی شناورهای سبک و قایق‌های صیادی و تفریحی، خطر غرق‌شدن شناگران در مناطق تحت تأثیراز اثرات این مخاطره است.
 
وی اضافه کرد: اجتناب از ترددهای دریایی غیر ضروری به‌ویژه تردد شناورهای سبک و قایق‌های صیادی و تفریحی، ممنوعیت شنا، اتخاذ تمهیدات لازم جهت پیشگیری از هرگونه خسارت احتمالی طی این مدت توصیه می شود.
 

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید