کد خبر : ۷۹,۹۳۲
۱۸ آبان ۱۴۰۴ ۰۹:۱۲
استاندار بوشهر گفت: با اجرای تفاهم نامه سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای برای تأمین مشترک اعتبار مورد نیاز پروژه‌های راهداری، شاهد تسریع در طرح‌های ایمن سازی راه‌های استان هستیم.
ارسلان زارع ظهر شنبه در بازدید از برخی طرح‌های راهداری در شهرستان دشتستان افزود: طبق این تفاهم نامه، ۲۳ پروژه ناتمام در حوزه راهداری استان با تأمین اعتبار مشترک از سوی سازمان راهداری و استان سامان گرفته است.
 
وی گفت: بخشی از این پروژه‌ها تا دهه فجر امسال و بخشی هم در ابتدای سال آینده به بهره برداری خواهند رسید.
 
استاندار بوشهر با اشاره به اینکه اعتباراتی هم از سوی کمیته‌های برنامه ریزی شهرستان‌ها به پروژه‌های راهداری تخصیص یافته، یادآور شد: به دلیل اهمیت پروژه‌های راهداری در کاهش سوانح و تلفات جاده‌ای، تسریع و بهره برداری پروژه‌های این حوزه در اولویت استان است.

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید