کد خبر : ۷۹,۲۴۷
۱۳ شهریور ۱۴۰۴ ۰۸:۲۹
زمین چمن مصنوعی مدرسه شهدای خارگ افتتاح شد
زمین چمن مصنوعی مدرسه شهدای جزیره خارگ با حضور مسئولان و با اعتباری بالغ بر چهار میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید.
نگهدار حسین‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار خارگ نیوز با قدردانی از تلاش‌های آموزش و پرورش و همچنین همراهی مدیریت عملیات عمومی خارگ اظهار داشت: اجرای زمین چمن مصنوعی در مدرسه شهدای خارگ، گامی ارزشمند در راستای افزایش نشاط، شادابی و پویایی مدارس جزیره خارگ است.
 
وی افزود: این پروژه با اعتباری بالغ بر چهار میلیارد ریال تکمیل شد و امروز در اختیار دانش‌آموزان قرار گرفت تا بتوانند در محیطی استاندارد، ایمن و مجهز فعالیت‌های ورزشی خود را دنبال کنند.
 
حسین‌پور خاطرنشان کرد: توجه به توسعه فضاهای ورزشی در مدارس، زمینه‌ساز ارتقای سلامت جسمی و روحی دانش‌آموزان بوده و می‌تواند نقش مهمی در تربیت نسل آینده و پویایی بیشتر مدارس خارگ ایفا کند
 

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید