کد خبر : ۷۸,۵۲۰
۱۷ تیر ۱۴۰۴ ۱۰:۵۰
رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان شرقی بر نوآوری در تغذیه گیاهی تأکید کرد و گفت: استفاده از روش‌های علمی، کلید بهبود کیفیت محصولات است.
احمد بایبوردی روز سه‌شنبه ۱۷ تیرماه در جلسه‌ای با حضور علی نجفی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اهر، باغداران و کشاورزان پیشرو این شهرستان، به بررسی مسائل و چالش‌های موجود در حوزه کشاورزی پرداخت.
 
وی بر اهمیت استفاده از روش‌های علمی و نوین در بهبود کیفیت محصولات تأکید و بیان کرد: تغذیه صحیح گیاهی یکی از عوامل کلیدی در افزایش عملکرد و کیفیت محصولات است و ما باید با استفاده از دانش روز، به کشاورزان کمک کنیم تا بتوانند به بهترین نحو از منابع خود بهره‌برداری کنند.
 
وی ارتباط نزدیک بین کشاورزان و مرکز تحقیقات را لویت دانسته و افزود: ما باید به عنوان یک پل ارتباطی بین علم و اجرا عمل کنیم تا کشاورزان بتوانند از دانش و تجربیات همکاران تحقیقاتی بهره‌مند شوند. همچنین در مرکز تحقیقات آماده‌ایم تا با ارائه مشاوره‌های فنی و علمی، به کشاورزان در حل مشکلاتشان کمک کنیم.
 
در ادامه این نشست، مسائل و مشکلات کشاورزان بحث و بررسی شد و باغداران انتظارات خود را بیان کردند؛ بایبوردی نیز در پاسخ به مشکلات از افزایش نفوذ دانش، ارائه طرح‌های توسعه‌ای کاربردی و همکاری‌های بیشتری با کشاورزان، خبر داد.
 
وی همچنین در حین بازدید از مزارع شهرستان اهر، توصیه‌های فنی و علمی را به کشاورزان ارائه و بر لزوم رعایت اصول علمی در کشت و کار تاکید کرد.
 
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان،این دیدار به عنوان گامی موثر در راستای تقویت همکاری‌ها و هم‌افزایی بین مرکز تحقیقات و کشاورزان شهرستان اهر تلقی شد و امید است که نتایج آن به بهبود شرایط کشاورزی و افزایش تولیدات در این منطقه منجر شود.
 
انتهای پیام
 

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید