خارگ نیوز: فرمانده انتظامی شهرستان کنگان گفت: ۲ سارق سابقهدار این شهرستان با ۱۰ فقره سرقت شناسایی و دستگیر شدند.
به گزارش خارگ نیوز، سرهنگ رهام رضایی در این ارتباط افزود: در پی وقوع چندین فقره سرقت موتورسیکلت و ساختمانهای نیمه کاره، موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران پلیس آگاهی این شهرستان قرار گرفت.
وی بیان کرد: ماموران با انجام اقدامهای اطلاعاتی و فنی ۲ نفر سارق را شناسایی و با هماهنگی مقام قضایی در یک عملیات غافلگیرانه آنها را در یکی از محلههای شهر کنگان دستگیر کردند.
رضایی ادامه داد: سارقان در بازجویی های تخصصی پلیس به ۶ فقره سرقت موتورسیکلت، ۲ فقره سرقت منزل و ۲ فقره سایر سرقت ها اعتراف کردند.
وی یادآور شد: هر ۲ متهم پس از تشکیل پرونده در اختیار مرجع قضائی قرار گرفتند.
رضایی افزود: شهروندان با توجه به هشدار های پلیسی پیشگیری از سرقت، موارد مشکوک را با شماره تماس ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.