کد خبر : ۶۰,۲۴۵
۱۲ خرداد ۱۴۰۲ ۰۹:۰۷
فرمانده قرارگاه شهید فهمیده و مسئول کمیته اعزام استان کرمانشاه گفت: ۶ هزار نفر از مردم شهیدپرور و ولایت مدار استان کرمانشاه به مرقد مطهر امام خمینی (ره) اعزام می‌شوند.
سرهنگ «ابوذر انوری» روز جمعه در گفت و گو با ایرنا از اعزام کاروان عظیمی از اقشار مختلف مردمی به مراسم بزرگداشت سی و چهارمین سالروز ارتحال بنیان گذار جمهوری اسلامی خبرداد و افزود: آیین بدرقه این کاروان عظیم، روز شنبه ۱۳ خرداد ماه ساعت ۹ صبح در ترمینال شهید کاویانی با حضور مسئولین استانی صورت خواهد گرفت.
 
وی اضافه کرد: در طول مسیر حرکت، برنامه های فرهنگی و تربیتی در نظر گرفته شده و در راستای کنگره ملی سرداران، امیران و ۹۸۰۰ شهید هم استانی، هر اتوبوس به تصویر مبارک یک شهید بومی مزین خواهد شد.
 
فرمانده قرارگاه شهید فهمیده و مسئول کمیته اعزام استان کرمانشاه استقبال از این حرکت معنوی را قابل ملاحظه دانست و هدف از این حرکت جریان ساز را تبیین گفتمان امام و رهبری و الگوبرداری از شخصیت معنوی حضرت امام خمینی (ره) برای جوانان اعلام کرد.
 

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید