کد خبر : ۵,۸۶۷
۲۶ خرداد ۱۳۹۹ ۱۳:۳۳
نخستین دستگاه آندوسکوپی اطفال در استان بوشهر راه‌اندازی شد
خارگ نیوز: رئیس مرکز آموزشی درمانی شهدای خلیج‌فارس بوشهر گفت: دستگاه آندوسکوپی اطفال برای نخستین بار در این استان راه‌اندازی شده‌است.
به گزارش خارگ نیوز، دکتر عاطفه اسفندیاری روز دوشنبه به رسانه‌ها اعلام کرد: برای مجهز کردن این مرکز در ارائه خدمات هر چه بهتر به بیماران به وسیله تجهیزات پیشرفته در خرداد ماه سال جاری یک دستگاه آندوسکوپی اطفال با قابلیت‌های طراحی بسیار باریک، شفافیت تصویر بالا، زاویه دید عریض، قابلیت ساکشن پیشرفته، استانداردهای ضد آب پیشرفته، ارائه تصویر HD، سیستم NBI (حذف نور آبی)، سیستم هوشمند افزایش کیفیت تصویر خریداری شد.
 
وی ادامه داد: دستگاه آندوسکوپی اطفال به ارزش ۲ میلیارد ریال خریداری و در بخش گوارش مرکز آموزشی درمانی شهدای خلیج‌فارس بوشهر راه‌اندازی شده‌است.
 
فوق تخصص گوارش اطفال مرکز آموزشی درمانی شهدای خلیج‌فارس بوشهر گفت: آندوسکوپی یک ابزار تشخیصی و درمانی در طب گوارش کودکان و بزرگسالان است.
 
محمدرضا فریبرزی افزود: آندوسکوپی در ارزیابی، تشخیص و درمان بیماری گوارش مفید است و با پیشرفت تکنولوژی، امکانات این ابزار بیشتر می‌شود.
 
وی عنوان کرد: پیش از این کودکان کم سن و سال برای انجام آندوسکوپی به شهرهای هم‌جوار اعزام یا معرفی می‌شدند که وجود این ابزار می‌تواند باعث خدمات بیشتر به کودکان استان بوشهر شود.
 
فوق تخصص گوارش اطفال مرکز آموزشی درمانی شهدای خلیج‌فارس بوشهر افزود: با توجه به نیاز این مرکز به تجهیزات پیشرفته در بخش آندوسکوپی اطفال، امید است در آینده‌ای نزدیک تجهیزات به‌روزتری تامین شود تا خدمات بیشتری به کودکان این استان ارائه و نیاز به اعزام و معرفی کودکان به استان‌های همجوار نباشد.
 

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید