کد خبر : ۴۷,۱۱۳
۱۴ تیر ۱۴۰۱ ۱۷:۱۳
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی دولتی استان اردبیل گفت: تا ساعت ۸ صبح روز ۱۴ تیرماه در سطح استان اردبیل ۱۰۰ هزار و ۷۲۲ تن گندم به‌صورت تضمینی خریداری شده است.
علی نوبخت در گفت‌وگو با ایسنا با اعلام این خبر افزود: ارزش تقریبی این مقدار گندم ۱۱۶ میلیارد تومان است که تاکنون حدود ۵ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان آن پرداخت شده است.
 
وی با بیان اینکه تأخیر در پرداخت مطالبات گندم‌کاران یکی از مشکلات در این زمینه است، تصریح کرد: در کل کشور تا ۱۹ خردادماه کل مطالبات گندم‌کاران پرداخت شده است.
 
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی دولتی استان اردبیل  بیان کرد: استاندار و نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی در حال پیگیری هستند تا در حداقل  زمان مطالبات گندم‌کاران پرداخت شود.
 
نوبخت با بیان اینکه در ۴۴ مرکز استان خرید تضمینی گندم انجام می‌شود، تشریح کرد: خرید تضمینی گندم از ١٦ خرداد در شمال استان شروع شده و حال حاضر نیز در مرکز و جنوب استان ادامه دارد.
 

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید