کد خبر : ۴۷,۰۵۰
۱۳ تیر ۱۴۰۱ ۱۰:۰۲
۲ فروند شناور حامل کالای قاچاق در آب‌های استان بوشهر توقیف شد
خارگ نیوز: فرمانده مرزبانی استان بوشهر گفت‌: دو فروند شناور حامل کالای قاچاق در آب‌های استان بوشهر توقیف شد.
به گزارش خارگ نیوز، سرهنگ یدالله شرفی ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: مأموران پاسگاه مرزی دریایی عامری با کنترل نوار ساحلی در مبارزه با قاچاق کالا موفق شدند دو فروند شناور بدون مجوز که در حال اقدام به حمل کالای قاچاق بوده را توقیف کنند.
 
وی افزود: در بازدید از شناوران توقیفی، چهار دستگاه موتورسیکلت، ۳۶ دستگاه پلی‌استیشن ۵، تعداد سه جعبه بزرگ حاوی ۱۱۴ عدد قطعات موتورسیکلت کراس و دو هزار و ۷۰۰ عدد لوازم جانبی موبایل کشف شد.
 
فرمانده مرزبانی استان بوشهر ضمن اشاره به دستگیری دو نفر متهم در جریان این عملیات، ارزش ریالی کالاهای کشف شده را بر اساس نظر کارشناسان ۴۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال برآورد کرد.
 
وی تأکید کرد: فرماندهی مرزبانی استان بوشهر در خصوص مبارزه با پدیده شوم قاچاق و حمایت از کالای ایرانی از هیچ‌گونه تلاشی دریغ ننموده و بدون هیچ اغماضی در مقابل قاچاقچیان کالا و ارز و همچنین مواد مخدر تا پای جان ایستادگی می‌کنند.

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید