کد خبر : ۴۵,۱۷۸
۸ خرداد ۱۴۰۱ ۱۰:۵۹
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: سرانه مصرف گوشت مرغ در استان ۲۱ کیلوگرم است.
ابراهیمی گفت: بروز بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان که از اواخر سال ۱۳۹۹ آغاز و تا نیمه پارسال اثرات منفی آن ادامه داشت منجر به کاهش جوجه ریزی در واحد‌های گوشتی شده است.
 
او گفت: افزایش مدت زمان فعالیت‌های بهداشتی و ضدعفونی واحد‌های پرورش مرغ باعث افزایش فاصله بین جوجه ریزی شده است.
 
ابراهیمی گفت: پارسال ۳۴ میلیون و ۱۳ هزار و ۳۰۱ قطعه جوجه ریزی شده که این آمار در سامانه سماصط نیز ثبت شده است.
 
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: ۶۳۴ واحد مرغداری در استان فعال است.
 
او گفت: سرانه مصرف گوشت مرغ در خراسان جنوبی ۲۱ کیلوگرم است.
 

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید