کد خبر : ۴۲,۵۴۹
۱۸ فروردین ۱۴۰۱ ۲۰:۱۴
وضعیت جوی و دریایی استان بوشهر آرام می‌شود
خارگ نیوز: کارشناس اداره‌کل هواشناسی استان بوشهر گفت: از فردا با کاهش سرعت وزش باد، وضعیت جوی و دریایی استان تا ظهر شنبه در اغلب ساعات آرام می‌شود.
پیام مساعدی در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار داشت: بررسی نقشه‌های هواشناسی نشان می‌دهد در ساعاتی از وقت امروز با افزایش سرعت وزش بادهای جنوبی، ضمن ایجاد گردوخاک در برخی از نقاط، سواحل شمالی و مرکزی استان مواج و متلاطم است.
 
وی اضافه کرد: پیش بینی می‌شود از فردا جمعه با کاهش سرعت وزش باد، وضعیت جوی و دریایی استان تا ظهر شنبه در اغلب ساعات آرام شود.
 
کارشناس اداره‌کل هواشناسی استان بوشهر خاطرنشان کرد: برای ساعات آینده آسمان استان صاف تا قسمتی ابری همراه با غبار محلی و وزش باد و در برخی از نقاط باد و گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.
 
وی بیان کرد: جهت وزش باد غالباً جنوب شرقی تا جنوب غربی با سرعت ۱۰ تا ۳۶ کیلومتر در ساعت و امروز تا اواخر وقت در مناطق شمالی و مرکزی گاهی بیش از ۴۰ کیلومتر در ساعت پیش‌بینی می‌شود.
 
مساعدی ادامه داد: ارتفاع موج دریا ۶۰ تا ۱۲۰ سانتیمتر و امروز تا اواخر وقت در سواحل شمالی و مرکزی ۹۰ تا ۱۸۰ گاهی تا ۲۴۰ سانتیمتر و از فردا در همه مناطق ۳۰ تا ۹۰ گاهی ۱۲۰ سانتیمتر خواهد بود.
 

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید