کد خبر : ۳۹,۰۷۷
۱۰ بهمن ۱۴۰۰ ۱۳:۱۶
۲۶ درصد مراجعین به مراکز درمانی شهرستان دشتی مبتلا به کرونا هستند
خارگ نیوز: معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی فرمانداری دشتی گفت: ۲۶ درصد مراجعین به مراکز درمانی این شهرستان دشتی مبتلا به کرونا هستند.
به گزارش خارگ نیوز،حیدر منصوری شنبه شب در جلسه ستاد پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا شهرستان دشتی با اشاره با افزایش تعداد مبتلایان در سطح شهرستان اظهار داشت: در حال حاضر روند بسترها و تعداد مبتلایان به کرونا رو به افزایش است.
 
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی فرمانداری دشتی بر ضرورت تزریق دوز سوم واکسن کرونا تاکید کرد؛ افزود: واکسیناسیون نقش بسزایی در ایمنی جامعه دارد و مردم باید به این موضوع توجه داشته باشند.
 
وی با تاکید بر اینکه همه صنوف ملزم به زدن واکسن هستند، ادامه داد: داشتن کارت واکسن در مغازه الزام است و نظارت بر این موضوع در دستور کار بازرسین قرار بگیرد.
 
منصوری با اشاره به اینکه از ورود افراد بدون ماسک در ادارات جلوگیری شود، تصریح کرد: روند نظارت بر اماکن باید جدی تر و بیشتر از گذشته شود.
 
۲۶ درصد مراجعین به مراکز درمانی شهرستان دشتی مبتلا به کرونا هستند
 
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی نیز گفت: در حال حاضر ۲۰ جمعیت شهرستان هنوز واکسن نزدند.
 
پرویز احمدی افزود: پوشش واکسیناسیون سنین ۱۲ تا ۱۸ سال، ۸۳ درصد تاکنون دوز اول و ۷۰ درصد دوز دوم تزریق کردند.
 
وی با بیان اینکه کمترین پوشش واکسن مربوط به جوانان است ادامه داد: ۹۰ درصد دانش آموزان حداقل یک دوز دریافت کردند.
 
احمدی تصریح کرد: تاکنون ۸۰ درصد جمعیت بالای ۱۲ سال یک نوبت، ۷۳ درصد دو نوبت و ۱۸/۵ درصد سه نوبت دریافت کردند.

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید