کد خبر : ۳۸,۹۸۲
۴ بهمن ۱۴۰۰ ۱۴:۵۰
سالروز شهادت محمدرضا حیدری گرامی باد

به گزارش خارگ نیوز، فردا سالگرد شهید والا مقام محمدرضا حیدری می باشد. 

 

زندیگنامه شهید

محمدرضا فرزند قاسم در روز چهاردهم شهریور ماه 1346 در خانواده ای مذهبی در جزیره خارگ دیده به جهان گشود. مادر مؤمن و مهربان وی نصرت جوکاری نام داشت .

محمد رضا کودکی را در کوچه پس کوچه های خاکی خارگ با بازی های کودکانه ، رؤیاها و آرزوهای شیرین خود سپری کرد. دوران ابتدایی را در دبستان فعلی شهدا در خارگ آغاز کرد. با شروع جنگ تحمیلی و بمباران های دشمن و ناامن شدن جزیره خارگ به همراه خانواده به خورموج نقل مکان نمود. و کلاس پنجم را در دبستان مصطفوی خورموج گذراند.

محمدرضا به دلیل تنگدستی و مشکلات زندگی نتوانست دوره راهنمایی را ادامه دهد به ناچار به خارگ آمد و به عنوان کارگر ساده در واحد سنگرسازی شرکت نفت در کنار پدر گرامی خود مشغول به کار شد تا بدین وسیله در امرار معاش دستگیر پدر باشد.

او تمام حقوق دریافتی خود را به عنوان کمک خرج به پدر می‌داد خدا خواسته بود محمد رضا با چشیدن طعم سختی‌ها و مشکلات، جسم و روحش پرورده و ساخته شود تا وقت امتحان الهی و گلچین نمودن بهترین بندگانش، او نیز با افتخار و سربلندی از آزمون بیرون آید.

محمد رضا علاقه زیادی به فعالیت‌های مذهبی و شرکت در برگزاری ایام عزاداری و سوگواری های دینی داشت به ویژه در ایام محرم و صفر همیشه در صفوف عزاداران حسینی قرار داشت.از نظر اخلاقی جوانی آرام و مهربان بود و با همسایه ها و اقوام رفتار خیلی خوب و شیرینی داشت. با همه آنها آمد و شد داشت و در صورت لزوم به یاری آنها می شتافت.


شهید و دفاع مقدس


محمدرضا از ابتدای تاسیس بسیج در خارگ به عضویت بسیج درآمد و شب‌ها بصورت افتخاری به گشت‌زنی و نگهبانی می‌پرداخت. و همیشه با بسیج ارتباط نزدیک داشت.

سال 1365 ملت قهرمان و سلحشور ایران برگ زرین دیگری در تاریخ جنگ تحمیلی رقم زد و بر کتاب قطور افتخارات خود افزود. اعزام کاروان یکصد هزار نفری سپاهیان محمد شور و ولوله‌ای در اقصی نقاط خاک میهن اسلامی و بویژه دلهای جوانان انداخته بود. او هر چند خود سنگرسازی بی‌سنگر بود اما می‌خواست روح بی‌قرار خود را در جبهه‌های نبرد و در رویارویی با دشمن متجاوز آرام نماید.

محمدرضا به هوای سرکوی یار با یاران و برادران خود در آبان ماه 1365 همراه برادرش حسین به جبهه اعزام شد. در عملیات غرور آفرین کربلای 4 به عنوان آرپی جی زن لباس رزم پوشید.

 

 


نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید