خارگ نیوز: با گذشت دو ماه از شروع سال تحصیلی هنوز دانشآموزان به ویژه در مقطع ابتدایی نمیدانند که در ماههای آتی شیوه آموزش آنان به چه صورت خواهد بود و این نکته به معنای استمرار بلاتکلیفی است.
به گزارش خارگ نیوز، اگر بگوییم از ابتدای شیوع کرونا وضعیت آموزش به نوعی نابسامان شد اغراق نکردهایم، بخش نامههای متعدد، سردرگمی والدین، کیفیت نامناسب آموزش در فضای مجازی و …بسیاری از مؤلفههای دیگر موجب شد که هم والدین و دانش آموزان و هم معلمان گلایههای به حقی داشته باشند.
کش و قوسهای بازگشایی حضوری مدارس نیز مزید بر علت شده است. روزی میگوید از ابتدای آبان ماه مدارس زیر ۳۰۰ نفر و از ۱۵ آبان ماه مدارس بالای ۳۰۰ نفر فعالیت خود را به صورت حضوری خواهند داشت و زمانی نیز موضوع به ستاد کرونا محول میشود.
والدین و دانشآموزان نمیدانند بالاخره تکلیفشان چیست و باید چه اقدامی انجام دهند. در خراسانجنوبی نیز استاندار دستور داده است که در مناطق شهری هیچ مدرسهای نباید به صورت حضوری بازگشایی شود.
آخرین تصمیم وزارتخانه
سرپرست وزارت آموزش و پرورش اعلام کرده است که «مدارس متوسطه اول از اول آذر و مدارس متوسطه دوم از ۱۵ آبان بازگشایی میشوند که هیچ منافاتی با الگوی ما ندارد و همچنین آموزش ابتداییها فعلاً مسکوت است، نه کسی رد کرده و نه تأیید کردهاند و تابع سیاستهای ستاد ملی کرونا هستیم».
والدین نیز از یک طرف نگران وضعیت سلامت فرزندان خود و از جنبه دیگر نگران وضعیت آموزشی نامناسب و بی کیفیت در فضای مجازی هستند که علی رغم قول و وعدهها ارتقا نیافته است.
تکلیف دانش آموزان ابتدایی مسکوت ماند
در هر حال آنچه مسلم است حتی بر اساس آخرین نظر سرپرست وزارت خانه باز هم برای دانش آموزان مقطع ابتدایی موضوع مسکوت مانده است و معلوم نیست این دسته از دانش آموزان چه تکلیفی خواهند داشت و انگار باز هم باید منتظر ماند.
هر چند تصمیمگیری برای دانشآموزان مقطع متوسطه به واسطه واکسیناسیون عمومی در رده سنی ۱۲ تا ۱۸ سال آسانتر باشد ولی نباید فراموش کنیم که به ویژه در سالهای نخست مقطع ابتدایی تنها موضوع آموزش مطرح نیست بلکه کودک باید محیط مدرسه، معلم، همکلاسی، روابط اجتماعی و مقوله دوستی آشنایی پیدا کند.
امید است که در مورد این دسته از دانشآموزان نیز ستاد کرونا زودتر تصمیم بگیرد.