کد خبر : ۳,۲۰۴
۱۱ فروردین ۱۳۹۹ ۱۳:۳۵
بازار میوه و تره‌بار گناوه فاصله‌گذاری اجتماعی شد
خارگ نیوز:شهرداری بندرگناوه برای حفظ سلامتی مردم در برابر بیماری کرونا اقدام به نقطه‌گذاری فاصله اجتماعی میدان میوه وتره‌بار این بندر کرد.
به گزارش خارگ نیوز؛ مسئول روابط عمومی شهرداری بندرگناوه روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگاران اظهارداشت: باتوجه به اینکه بازار روز این بندر از نقاط پرتردد به شمار می‌آید شهرداری به منظور رعایت مسایل بهداشتی در زمان خرید طرح نقطه‌گذاری اجتماعی را اجرا کرده‌است.

امرالله حاجب افزود: براساس این طرح روبروی غرفه‌های عرضه کننده میوه و تره بار با رنگ سفید برای ایستادن شهروندان مشخص و باید در هنگام خرید روی آن قرار بگیرند.

وی اظهارداشت: طرح نقطه‌گذاری اجتماعی بازار ماهی فروشان این بندر نیز در دستور کار قرار گرفته و اجرایی می‌شود.

وی افزود: فاصله‌گذاری اجتماعی به میزان یک و نیم متر از یکدیگر در خارج از منزل توسط شهروندان باید رعایت شود.

مسئول روابط عمومی شهرداری گناوه گفت: تنها راه مبارزه و شکست بیماری کرونا در خانه ماندن است و شهروندان تنها در صورت ضرورت از منزل خارج شوند.

شهر گناوه مرکز شهرستان گناوه ۷۰ هزارنفر از جمعیت ۱۰۳ هزارنفری این شهرستان را درخود جای داده است.

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید