کد خبر : ۲۹,۹۸۱
۲۲ خرداد ۱۴۰۰ ۱۷:۱۲
خارگ نیوز: مسمومیت غذایی و یا مصرف مواد غذایی سمی همواره یکی از نگرانی‌های افراد بوده است. با این حال، کمتر کسی می‌داند که در فرآیند پخت و پز ممکن است مواد غذایی سمی شوند. محققان می‌گویند افراد باید حجم بیشتری از رژیم غذایی خود را به مواد خام اختصاص دهند.
به گزارش خارگ نیوز، مسمومیت غذایی و یا مصرف مواد غذایی سمی همواره یکی از نگرانی‌های افراد بوده است. با این حال، کمتر کسی می‌داند که در فرآیند پخت و پز ممکن است مواد غذایی سمی شوند. محققان می‌گویند افراد باید حجم بیشتری از رژیم غذایی خود را به مواد خام اختصاص دهند.
 

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید