خارگ نیوز: حجت اسماعیلزاده، معاون پذیرش فرابورس ایران:در حال حاضر استقلال و پرسپولیس در حال طی کردن مسیر ثبت این شرکتها نزد سازمان بورس و اوراق بهادار هستند و پس از آن، نماد معاملاتی آنها در بازار پایه فرابورس درج خواهد شد.
ب️ه گزارش خارگ نیوز، حجت اسماعیلزاده، معاون پذیرش فرابورس ایران:در حال حاضر استقلال و پرسپولیس در حال طی کردن مسیر ثبت این شرکتها نزد سازمان بورس و اوراق بهادار هستند و پس از آن، نماد معاملاتی آنها در بازار پایه فرابورس درج خواهد شد.
استقلال و پرسپولیس با توجه به سطح استانداردهای فعلی این شرکتها در حوزه مالی و گزارشگری نمیتوانند در بازارهای اول و دوم یعنی بازارهای اصلی فرابورس پذیرش شوند و امکان حضور آنها در بازار سرمایه تنها از طریق بازار پایه امکانپذیر است.
طی جلسات مشترک برگزار شده با وزارت ورزش و سازمان خصوصیسازی، مقرر شده است که این شرکتها با توجه به سهامی عام بودن و مصوبه شورای عالی بورس، در بازار پایه فرابورس درج شوند و از این طریق سهام آنها برای عموم مردم ارائه شود.