خارگ نیوز: بخشدار ویژه خارگ گفت: ارتباط دولت و اهالی رسانه دوسویه و متقابل است زیرا از یک طرف دولت نیازمند حمایت رسانه ها بوده و از طرفی دیگر نیز باید چتر حمایتی خود را بر سر آنها بگستراند تا در آگاهی بخشی و اطلاع رسانی موفق عمل کنند؛ اتفاقی که در دولت های یازدهم و دوازدهم شکل گرفت و رئیس جمهوری نیز بارها بر آن تاکید کرد.
به گزارش خارگ نیوز، ناصر ابراهیمی بخشدار ویژه خارگ در نشست با اصحاب رسانه اظهار داشت: مطبوعات رکن چهارم دموکراسی هستند،رعایت تقوا و اخلاق حرفهای یکی از ملزومات کار رسانهای است.
وی افزود: در شرایط تحریم که کل نظام سلطه، علیه نظام الهی ما ایستاده و مسائل، دیگر از حوزه جناحها و دولتها خارج است، رسانهها باید اخبار امیدآفرین منتشر کنند، با توجه به اینکه رسانهها نقش بیبدیلی در جریانسازی اتفاقات دارند، ملزومات رسانهای باید رعایت شود زیرا ممکن است خبری نسنجیده و رُخ نداده در جامعه مشکلساز شود.
بخشدار ویژه خارگ تصریح کرد: در آستانه انتخابات، رسانهها باید با رعایت اخلاق الهی به انتشار اخبار امیدآفرین در جامعه بپردازند و مطالب آنها صرفاً بیان کمبودها نباشند، باید در کنار بیان نقدها و انتقادات به اطلاعرسانی شفاف نیز پرداخته شود زیرا نقش رسانهها، نظارتی است و این مهم نباید فراموش شود.
ابراهیمی گفت: رسانهها باید خدمات دولت که در واقع دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی است را به خوبی اطلاعرسانی کنند، اقدامات زیادی در حوزه های مختلف صورت گرفته که این دستاوردها باید اطلاع رسانی شود.
بخشدار ویژه خارگ خاطر نشان کرد: امروز در توسعه خارگ، بسترسازی برای حضور سرمایه گذار و احساس امید و نشاط اجتماعی، نقش رسانه ها بی همتاست، دشمن در عرصه رسانه نیز با تمام توان خود با بهره مندی از ظرفیت رسانه ها در شبکه های اجتماعی و کانال های تلویزیونی مشغول توطئه علیه ایران هستند.
ابراهیمی افزود: ارتباط دولت و اهالی رسانه دوسویه و متقابل است زیرا از یک طرف دولت نیازمند حمایت رسانه ها بوده و از طرفی دیگر نیز باید چتر حمایتی خود را بر سر آنها بگستراند تا در آگاهی بخشی و اطلاع رسانی موفق عمل کنند؛ اتفاقی که در دولت های یازدهم و دوازدهم شکل گرفت و رئیس جمهوری نیز بارها بر آن تاکید کرد.
وی خاطر نشان کرد: یکی از مهم ترین اقدامات دولت که تا حدودی به امنیت شغلی خبرنگاران منجر شد، موضوع سخت و زیان آور بودن شغل خبرنگاری بود. در واقع به خاطر این موضوع همواره میان خبرنگاران و سازمان تأمین اجتماعی کشمکش بود تا اینکه این موضوع در اردیبهشت امسال به وسیله وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی حل شد.
رئیس ستاد انتخابات خارگ گفت: بر اساس قانون، تبلیغات زودهنگام داوطلبان ممنوع است و در صورت احراز تخلف، مراتب به طور مستند به هیأت اجرایی و هیأت نظارت جهت اتخاذ تصمیم اعلام میشود، فعالیت کاندیداهای احتمالی در فضای مجازی نیز همانند فضای واقعی رصد میشود و به طور حتم مستندسازی خواهد شد که البته به طور قطع چارچوبهای تبلیغات انتخاباتی در این فضا توسط ستاد انتخابات کشور و هیأت نظارت در کل کشورو استان تدوین میشود تا کاندیداها در موعد مقرر از فضای مجازی برای تبلیغات استفاده و در این زمینه موارد قانونی را رعایت کنند.