کد خبر : ۱,۳۶۵
۱۶ مهر ۱۳۹۸ ۱۷:۱۳
ساز و کار اِعمال بیش از یک مقطع تحصیلی اخذ شده توسط کارمندان ابلاغ شد
خارگ نیوز: در خصوص ساز و کار اِعمال بیش از یک مقطع تحصیلی بالاتر در خصوص مدارک تحصیلی اخذ شده توسط کارمندان در حین خدمت (بخشنامه شماره 385996 مورخ 14/07/1398 سازمان اداری و استخدامی کشور)
به گزارش خارگ نیوز، در خصوص ساز و کار اِعمال بیش از یک مقطع تحصیلی بالاتر در خصوص مدارک تحصیلی اخذ شده توسط کارمندان در حین خدمت (بخشنامه شماره 385996 مورخ 14/07/1398 سازمان اداری و استخدامی کشور)

بخشنامه به کلیه دستگاه‌های اجرایی مشمول قانون مدیریت خدمات کشوری

با عنایت به بخشنامه شماره 170061 تاریخ 24‏/12‏/1393 (موضوع ضوابط احتساب آثار استخدامی مدارک تحصیلی اخذ شده توسط کارمندان در حین خدمت) و در راستای تبیین نحوه عملکرد دستگاه‌های اجرایی در خصوص اعمال مدارک تحصیلی ارائه شده از سوی کارمندان در حین خدمت، اعلام می‌دارد:

اعمال بیش از یک مقطع تحصیلی کارمندان دستگاه‌های اجرایی در چارچوب بند 1‏-1 بخشنامه مذکور، منوط به طرح و بررسی حسب مورد در شورای توسعه مدیریت و سرمایه انسانی موضوع ماده 116 قانون مدیریت خدمات کشوری که در این سازمان تشکیل می شود، بوده و هر گونه اتخاذ تصمیم در خصوص بند مزبور از جانب شورای راهبری توسعه مدیریت دستگاه‌های اجرایی (موضوع تصویب‌نامه شماره 11852‏/93‏/206 تاریخ 05‏/09‏/1393 شورای عالی اداری) مجوزی ندارد.

سید صدرالدین صدری نوش‌آبادی- معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید