کد خبر : ۱۱,۲۸۷
۳ مهر ۱۳۹۹ ۲۲:۱۶
دستگیری 7 محکوم متواری در کنگان
خارگ نیوز: فرمانده انتظامی کنگان از دستگیری 7 محکوم تحت تعقیب مقامات قضائی در شهرستان خبر داد.
به گزارش خارگ نیوز، سرهنگ رهام رضایی در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهارداشت: در اجرای طرح شناسایی محکومین تحت تعقیب مراجع قضائی، دستگیری این افراد در دستور کار ماموران انتظامی کنگان قرار گرفت.
 
فرمانده انتظامی کنگان هدف از تشدید فعالیت‌های انتظامی را افزایش ضریب امنیتی و بالا بردن احساس امنیت در سطح شهرستان عنوان کرد و افزود: برخورد قاطع و قانونی با مخلان نظم و امنیت عمومی بطور ویژه از اولویت برنامه‌های پلیس در این شهرستان است.
 
سرهنگ رضایی ایجاد امنیت اجتماعی را امری ضروری دانست و گفت: در همین راستا و با تلاش ماموران، هفت محکوم تحت تعقیب در 6 ماهه اول سال جاری دستگیر و به مراجع قضائی معرفی شدند.
 
فرمانده انتظامی کنگان در پایان از شهروندان کنگانی خواست در صورت اطلاع از مخفیگاه این افراد در سطح شهرستان، مراتب را به مرکز فوریت‌های 110 پلیس اطلاع دهند.
 

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید