کد خبر : ۱۰,۷۲۹
۲۳ شهریور ۱۳۹۹ ۱۷:۳۰
بستری شدگان کرونا در بوشهر به ۳۰۹ نفر رسید
خارگ نیوز: دبیر ستاد مبارزه با کرونا در استان بوشهر گفت: با افزوده شدن ۵۴ نفر تعداد بیماران بستری در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان به ۳۰۹ نفر رسید.
به گزارش خارگ نیوز، سعید کشمیری دبیر ستاد مبارزه با کرونا در استان بوشهر گفت: در ۲۴ ساعت گذشته ۵۴ بیمار در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان بستری شده‎اند تا تعداد بیماران حاضر در این بخش‌ها به ۳۰۹ نفر برسد.
 
او افزود: ابتلای ۱۶۵ نفر از این افراد به کرونا قطعی شده است.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر ادامه داد: در ۲۴ ساعت گذشته، ۴۳ نفر از بیماران بستری بخش‌های کرونایی با حال خوب از بیمارستان مرخص شده‌اند که از این تعداد ۲۱ نفر کرونا داشتند.
 
کشمیری عنوان کرد: ۶ نفر شنبه و یک نفر نیز امروز فوت‌شده‌اند که آزمایش کرونای آن‌ها امروز مثبت اعلام‌شده است. افراد فوت شده در رده سنی ۴۷ تا ۸۷ سال بوده‌ و بیماری‌های زمینه‌ای فشارخون بالا، دیابت، چربی خون بالا، بیماری کلیوی داشته‌اند.
 
او بابیان اینکه هم‌اکنون ۴۷ نفر در بخش‌ مراقبت‌های ویژه بستری هستند، گفت: از این تعداد  ۲۴ نفر با کمک دستگاه تنفس می‌کنند.

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید