کد خبر : ۸۰,۹۳۲
۲۱ بهمن ۱۴۰۴ ۱۶:۰۹
نشست مدیر عملیات عمومی خارگ با رئیس بندر خارگ برگزار شد
مدیر عملیات عمومی خارگ در نشستی با رئیس بندر خارگ، بر وجود هم‌افزایی و هم‌گرایی مطلوب میان مجموعه‌های فعال در جزیره تأکید کرد.
محمدرضا دشتی‌زاده مدیر عملیات عمومی خارگ در دیدار با رئیس بندر خارگ با اشاره به ضرورت تعامل مستمر میان بخش‌های مختلف جزیره اظهار داشت: خوشبختانه سطح مناسبی از هم‌افزایی و هم‌گرایی میان مجموعه‌های فعال در خارگ وجود دارد که می‌تواند زمینه‌ساز پیشبرد بهتر امور و ارتقای خدمات باشد.
وی افزود: هماهنگی و تعامل مثبت میان مجموعه‌های مستقر در جزیره، نقش مهمی در تسهیل روند فعالیت‌ها و پاسخ‌گویی به نیازهای عمومی دارد و استمرار این همکاری‌ها می‌تواند به بهبود کیفیت خدمات منجر شود.
مدیر عملیات عمومی خارگ در پایان خاطرنشان کرد: با تداوم این هم‌گرایی و استفاده از ظرفیت‌های موجود، مسیر توسعه و بهبود خدمات در جزیره خارگ با قوت بیشتری دنبال خواهد شد.
 

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید