کد خبر : ۸۰,۷۹۷
۳ بهمن ۱۴۰۴ ۰۹:۱۸
سامانه جدید بارشی وارد استان بوشهر می شود
کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر گفت:با توجه به نقشه های هواشناسی، از روز جمعه با ورود سامانه بارشی، به تدریج بر پوشش ابر در آسمان استان افزوده خواهد شد.
حسین شکوهی در گفتگو با خبرنگار خارگ نیوز اظهار کرد: با توجه به نقشه های هواشناسی، از روز جمعه با ورود سامانه بارشی، بتدریج بر پوشش ابر در آسمان استان افزوده خواهد شد و در برخی نقاط استان بارش پراکنده باران گاهی همراه با رعدوبرق دور از انتظار نیست.
 
کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر افزود: طی روزهای شنبه و یکشنبه بر شدت ناپایداری های جوی افزوده می شود و در این مدت بارش باران، گاهی رگبار باران و رعد و برق و وزش تندباد لحظه ای در سطح استان و بر روی دریا مورد انتظار می باشد.
 
شکوهی یادآور شد: دریا نیز از اواخر وقت جمعه تا پایان روز یکشنبه به تناوب مواج خواهد شد.
 
وی گفت: آسمان استان بوشهر در ساعت های آینده صاف تا قسمتی ابری همراه با غبار محلی، گاهی وزش باد، در برخی ساعات افزایش ابر، فردا در برخی نقاط مه صبحگاهی خواهد بود.
 
وی اضافه کرد: جهت وزش باد شمال غربی تا شمالی شرقی ، با سرعت ۸ تا ۳۲ گاهی ۴۰ کیلومتردرساعت، از فردا جنوب شرقی تا جنوب غربی با سرعت ۸ تا ۳۰ گاهی ۳۶ کیلومتر در ساعت پیش بینی می شود.
 
کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر بیان کرد: ارتفاع موج دریا: ۶۰ تا ۱۲۰ سانتیمتر از عصر بتدریج ۳۰ تا ۹۰ گاهی ۱۲۰ سانتی متر خواهد بود.
 

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید