کد خبر : ۸۰,۶۶۰
۲۴ دی ۱۴۰۴ ۲۱:۱۴
فرمانده انتظامی استان بوشهر با تقدیر از خانواده شهید امنیت در برازجان گفت: شهدا عامل امنیت پایدار هستند.
 سردار حیدر سوسنی صبح چهارشنبه با حضور در منزل پدر شهید ستوان دوم محسن شاهونی از خانواده این شهید مدافع امنیت ایران قدردانی کرد.
 
فرمانده انتظامی استان بوشهر بیان کرد: ما شهدای زیادی را برای پایداری ثبات و اقتدار ایران تقدیم کرده‌ایم؛ اما این درخت تنومند انقلاب است که همچنان پابرجاست و با اتحاد ملت ایران استوارتر می‌ماند.
 
ستوان‌دوم محسن شاهونی اهل روستای درودگاه شهرستان دشتستان و از کارکنان یگان ویژه نیروی انتظامی استان بوشهر بود که در آشوب‌های تروریست‌های مسلح به شهر جم اعزام و هنگام دفاع از امنیت مردم، هدف تیر ناجوانمردانه تروریست‌ها قرار گرفت.
 
وی پس از آن‌که به‌دلیل خون‌ریزی شدید دو روز در کما بود، صبح دوشنبه ۲۲ دی به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید