کد خبر : ۸۰,۴۱۲
۲۶ آذر ۱۴۰۴ ۱۲:۲۱
امام جمعه دشتی گفت: اعتکاف باید به‌گونه‌ای برگزار شود که اثرگذاری تربیتی و فرهنگی آن، به‌ویژه در میان نوجوانان و جوانان، ملموس باشد.

حجت‌الاسلام علی زاهد دوست سه شنبه شب در نشست ستاد ساماندهی شئونات فرهنگی با محوریت برنامه‌ریزی مراسم معنوی اعتکاف با تأکید بر اهمیت اعتکاف اظهار کرد: اعتکاف باید به‌گونه‌ای برگزار شود که اثرگذاری تربیتی و فرهنگی آن، به‌ویژه در میان نوجوانان و جوانان، ملموس باشد و پاسخ مناسبی به نیاز معنوی جامعه بدهد.

وی با بیان اینکه اعتکاف صرفاً یک برنامه عبادی نیست، افزود: این آئین معنوی یک حرکت فرهنگی تربیتی با آثار اجتماعی و اخلاقی است و حتی می‌تواند در ارتقای امنیت روانی جامعه نقش‌آفرین باشد؛ از این‌رو لازم است با نگاهی جامع و هدفمند برنامه‌ریزی شود.

امام جمعه دشتی با تأکید بر تقدم کیفیت اعتکاف بر کمیت خاطرنشان کرد: تقویت پیوند مسجد، نوجوان و خانواده از اهداف مهم اعتکاف است و برگزاری اثرگذار این مراسم باید در اولویت قرار گیرد.

امام جمعه دشتی: اعتکاف باید اثرگذار و تربیت‌محور برگزار شود

وی اعتکاف موفق را محصول کار تشکیلاتی منسجم دانست و تصریح کرد: اقدامات جزیره‌ای نتیجه مطلوبی نخواهد داشت و تقسیم دقیق مسئولیت‌ها، مشخص بودن متولی هر بخش، پاسخ‌گو بودن مسئولان کمیته‌ها و ارائه گزارش شفاف به ستاد شهرستان امری ضروری است.

حجت‌الاسلام زاهددوست همچنین بر غنای محتوایی برنامه اعتکاف تأکید کرد و گفت: برنامه‌های اعتکاف باید متناسب با سن و مخاطب، کوتاه، عمیق و جذاب طراحی شود و از برنامه‌های تکراری و خسته‌کننده پرهیز گردد، استفاده از مبلغین خوش‌بیان و آشنا با نسل جوان و برگزاری جلسات پرسش و پاسخ اعتقادی از الزامات اعتکاف است.

وی توجه به بهداشت و نظافت مساجد، تأمین تغذیه مناسب، امنیت، نظم، کنترل ورود و خروج و تکریم معتکفین به‌ویژه نوجوانان را از دیگر اولویت‌های مهم برگزاری این مراسم معنوی برشمرد.

در پایان این نشست، امام جمعه دشتی بر اطلاع‌رسانی هدفمند و تولید محتوای فرهنگی و خبری اثرگذار با پرهیز از نگاه صرفاً تبلیغاتی تأکید کرد و خدمت در اعتکاف را توفیقی الهی و ذخیره‌ای ارزشمند برای آخرت دانست و از همه خادمان و دست‌اندرکاران این مراسم قدردانی کرد.

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید