کد خبر : ۸۰,۰۷۲
۳ آذر ۱۴۰۴ ۱۰:۰۳
فرمانده سپاه خارگ: هفته بسیج فرصتی برای ترویج فرهنگ ایثار است
فرمانده سپاه ثارالله خارگ گفت: هفته بسیج فرصت ارزشمندی برای خدمت به مردم و تقویت روحیه جهادی با همکاری نهادهاست.
 سرهنگ سیروس حیاتی در نشست با مدیر عملیات عمومی خارگ با اشاره به جایگاه بسیج در فرهنگ ایثار و مقاومت اظهار کرد: هفته بسیج فرصت ارزشمندی برای بازخوانی نقش بسیج در خدمت به مردم و ترویج روحیه جهادی است و باید با برنامه‌ریزی دقیق و هماهنگی میان دستگاه‌ها گرامی داشته شود.
 
وی افزود: سپاه ثارالله خارگ آمادگی دارد با همکاری دستگاه‌ها و مجموعه‌های مختلف، برنامه‌های فرهنگی، اجتماعی و خدماتی مؤثر و گسترده‌ای در سطح جزیره برگزار کند.
 
فرمانده سپاه ثارالله خارگ همچنین تأکید کرد که هدف از اجرای برنامه‌ها در هفته بسیج، تقویت مشارکت اجتماعی، ترویج فرهنگ ایثار و ایجاد نشاط و همدلی در جامعه است و با همکاری نهادهای محلی تلاش خواهد شد این مناسبت در جزیره خارگ با حضور فعال مردم برگزار شود.

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید