کد خبر : ۸۰,۰۳۰
۲۹ آبان ۱۴۰۴ ۱۰:۲۰
وزش باد و خیزش گردوخاک پدیده‌های غالب در استان بوشهر است
کارشناس اداره‌کل هواشناسی استان بوشهر گفت:با توجه به نقشه‌های هواشناسی تا روز جمعه وزش باد و در مناطق مستعد خیزش گردوخاک، پدیده‌های غالب در سطح استان خواهد بود.
حسین شکوهی در گفتگو با خبرنگار خارگ نیوز اظهار کرد: با توجه به نقشه‌های هواشناسی، با تداوم وزش باد نسبتاً شدید تا شدید شمال غربی تا روز جمعه، سواحل و فراساحل استان مواج پیش‌بینی می‌شوند.
 
کارشناس اداره‌کل هواشناسی استان بوشهر افزود: در این مدت وزش باد و در مناطق مستعد خیزش گردوخاک، پدیده‌های غالب در سطح استان خواهند بود.
 
وی گفت: آسمان استان بوشهر در ساعت‌های آینده صاف تا کمی ابری همراه با غبار محلی، در برخی ساعات وزش باد و گاهی گردوخاک، در برخی نقاط مه رقیق صبحگاهی پیش بینی می‌شود.
 
کارشناس اداره‌کل هواشناسی استان بوشهر بیان کرد: جهت وزش باد غالباً شمال غربی، با سرعت ۱۰ تا ۴۲ کیلومتر در ساعت و روی دریا گاهی بیش از ۵۰ کیلومتر در ساعت خواهد بود.
 
وی گفت: ارتفاع موج دریا ۹۰ تا ۱۵۰ گاهی ۱۸۰ سانتی متر، در مناطق مرکزی و جنوبی ۹۰ تا ۱۸۰ گاهی تا ۲۱۰ سانتی‌متر پیش بینی می‌شود.
 

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید