کد خبر : ۸۰,۰۰۹
۲۷ آبان ۱۴۰۴ ۱۶:۵۱
دمای هوا در استان بوشهر کاهش می‌یابد
کارشناس اداره‌کل هواشناسی استان بوشهر گفت: بر اساس نقشه های هواشناسی از امشب دمای هوا در سطح استان کاهش می‌یابد.
حسین شکوهی در گفتگو با خبرنگار خارگ نیوز اظهار کرد: با توجه به نقشه‌های هواشناسی، با تداوم وزش باد نسبتاً شدید تا شدید شمال غربی تا روز پنجشنبه، سواحل و فراساحل استان مواج پیش‌بینی می‌شوند.
 
کارشناس اداره‌کل هواشناسی استان بوشهر افزود: در این مدت وزش باد و در مناطق مستعد خیزش گردوخاک، پدیده‌های غالب در سطح استان خواهند بود.، همچنین از امشب دمای هوا در سطح استان کاهش می‌یابد.
 
وی گفت: آسمان استان بوشهر صاف تا کمی ابری همراه با غبار محلی، در برخی ساعات وزش باد و در مناطق مستعد با احتمال خیزش گردوخاک خواهد بود.
 
کارشناس اداره‌کل هواشناسی استان بوشهر بیان کرد: جهت وزش باد غالباً شمال غربی، با سرعت ۱۲ تا ۴۴ کیلومتر در ساعت و روی دریا گاهی بیش از ۵۰ کیلومتر در ساعت پیش بینی می‌شود.
 
وی گفت: ارتفاع موج دریا ۹۰ تا ۱۸۰ گاهی تا ۲۱۰ سانتی‌متر خواهد بود.
 

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید