کد خبر : ۷۹,۹۸۲
۲۶ آبان ۱۴۰۴ ۱۶:۲۹
سواحل و فراساحل استان بوشهر مواج می‌شود
کارشناس اداره‌کل هواشناسی استان بوشهر گفت: بر اساس نقشه های هواشناسی با وزش باد نسبتاً شدید تا شدید شمال غربی از اوایل امشب تا روز پنجشنبه سواحل و فراساحل استان مواج پیش‌بینی می‌شود.
حسین شکوهی در گفتگو با خبرنگار خارگ نیوز اظهار کرد: با توجه به نقشه‌های هواشناسی، با وزش باد نسبتاً شدید تا شدید شمال غربی از اوایل امشب تا روز پنجشنبه سواحل و فراساحل استان مواج پیش‌بینی می‌شود.
 
کارشناس اداره‌کل هواشناسی استان بوشهر افزود: در این مدت وزش باد و خیزش گرد و خاک پدیده‌ی غالب در سطح استان خواهد بود.
 
وی گفت: آسمان استان بوشهر در ساعت‌های آینده کمی ابری همراه با غبار محلی، از امشب وزش باد پیش بینی می‌شود.
 
وی ادامه داد: جهت وزش باد شمال غربی، با سرعت ۱۰ تا ۳۰ گاهی تا ۳۸ کیلومتر در ساعت و روی دریا ۱۲ تا ۴۲ گاهی بیش از ۵۰ کیلومتر در ساعت خواهد بود.
 
کارشناس اداره‌کل هواشناسی استان بوشهر بیان کرد: ارتفاع موج دریا ۶۰ تا ۱۲۰ سانتی‌متر و در سواحل جنوبی ۹۰ تا ۱۵۰ سانتیمتر؛ از امشب در همه سواحل ۹۰ تا ۱۸۰ گاهی تا ۲۱۰ سانتیمتر پیش بینی می‌شود.
 

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید