کد خبر : ۷۹,۹۵۰
۲۶ آبان ۱۴۰۴ ۱۶:۰۷
مسئولان جزیره خارگ از حامد عرب زاده خبرنگار خبرگزاری مهر به دلیل درخشش در رویداد رسانه‌ای نون تقدیر کردند.

نگهدار حسین‌پور عصر سه شنبه در جلسه شورای اطلاع رسانی بخش ویژه خارگ اظهار داشت: جزیره خارگ یکی از نقاط کلیدی کشور در حوزه اقتصاد، انرژی و امنیت ملی است و امروز بیش از هر زمان دیگر نیازمند نگاه دقیق‌تر و تبیین واقع‌بینانه از نقش این جزیره در مسیر توسعه و مقاومت ملی هستیم.

وی با اشاره به جایگاه ویژه خارگ در تاریخ و حال حاضر کشور افزود: در دوران دفاع مقدس، خارگ با وجود بمباران‌های متعدد دشمن، لحظه‌ای از صدور نفت متوقف نشد و این روحیه مقاومت باید در قالب جهاد تبیین به نسل‌های آینده منتقل شود.

حسین‌پور ادامه داد: جهاد تبیین به معنای روشن‌گری، آگاهی‌بخشی و بازگو کردن حقیقت‌هاست؛ جزیره خارگ امروز می‌تواند الگوی ملی در این مسیر باشد، چرا که هر وجب از این خاک یادآور تلاش، ایثار و خدمت صادقانه است.

بخشدار ویژه خارگ همچنین بر لزوم هم‌افزایی رسانه‌ها، نهادهای فرهنگی و مردم برای پاسداشت هویت ملی این جزیره تأکيد کرد و گفت: اگر حقایق و ظرفیت‌های خارگ به درستی برای جامعه بازگو شود، نه تنها موجب غرور ملی، بلکه الگویی برای توسعه متوازن و هوشمندانه در دیگر نقاط کشور خواهد بود.

عباس اسدروز مدیرعامل پایانه‌های نفتی ایران نیز اظهار داشت: امروز رسانه نه‌تنها ابزار اطلاع‌رسانی، بلکه بخشی از قدرت نرم کشور در عرصه انرژی است. هرگونه بازنمایی صحیح از توان فنی، ایمنی و عملیاتی پایانه‌های نفتی می‌تواند در تقویت جایگاه ایران در بازار جهانی انرژی نقش مستقیم داشته باشد.

وی با اشاره به اهمیت تعامل سازنده صنعت نفت با رسانه‌ها افزود: رسانه‌ها باید روایتگر پیشرفت‌های ملی باشند، نه صرفاً ناقل اخبار روزمره. در دنیای امروز که نبرد روایت‌ها جریان دارد، نقش رسانه در حفظ منافع ملی و تقویت دیپلماسی انرژی انکارناپذیر است.

مدیرعامل شرکت پایانه‌های نفتی ایران تصریح کرد: شرکت پایانه‌های نفتی ایران آماده همکاری مستمر با اصحاب رسانه برای ارائه گزارش‌های دقیق و تخصصی از فعالیت‌های این شرکت است تا تصویر واقعی از توان مهندسی کشور در عرصه صادرات نفت و میعانات گازی ترسیم شود.

وی همچنین خاطرنشان کرد: استمرار گفت‌وگو میان صنعت و رسانه، موجب تقویت درک متقابل و افزایش اثرگذاری کشور در تعاملات انرژی بین‌المللی خواهد شد.

در پایان این نشست از حامد عرب زاده خبرنگار خبرگزاری مهر به دلیل درخشش در رویداد رسانه‌ای نون تقدیر به عمل آمد.

سومین جشنواره رسانه‌ای «نون» با حضور خبرنگاران و اصحاب رسانه از پنج استان جنوبی کشور در شهرستان جم برگزار شد و خبرنگاران خبرگزاری مهر استان بوشهر با کسب پنج عنوان برتر افتخاری دیگر برای جامعه رسانه‌ای این استان رقم زدند.

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید