کد خبر : ۷۹,۵۵۲
۷ فروردین ۱۴۰۴ ۱۶:۱۶
رییس پایانه میعانات گازی پارس جنوبی، با دعوت از کارکنان این پایانه برای شرکت در راهپیمایی روز جهانی قدس، این روز را فرصتی برای نمایش اتحاد و همبستگی مسلمانان در برابر ظلم دانست.
غلامحسین گرامی، ضمن دعوت از کارکنان برای شرکت در راهپیمایی روز جهانی قدس، بر اهمیت این روز تأکید کرد و گفت: روز قدس، نماد همبستگی مسلمانان و ملت‌های آزاده جهان در دفاع از حقوق مردم فلسطین است. این راهپیمایی، فرصتی برای بیان انزجار از جنایات رژیم اشغالگر و حمایت از ملت‌های مظلوم خواهد بود.
 
وی با اشاره به نقش کارکنان صنعت نفت در رویدادهای ملی و مذهبی افزود: کارکنان پایانه میعانات گازی پارس جنوبی، همواره در صحنه‌های مختلف حضوری پررنگ داشته‌اند و این بار نیز با حضور در راهپیمایی روز قدس، بار دیگر پایبندی خود را به آرمان‌های انسانی و اسلامی نشان خواهند داد.
 
گرامی در پایان تصریح کرد: دشمنان تلاش دارند تا صدای حق‌طلبی مردم را خاموش کنند، اما حضور گسترده ما در راهپیمایی روز قدس، پاسخی قاطع به این توطئه‌ها و اعلامی دوباره بر حمایت از ملت فلسطین خواهد بود.

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید