کد خبر : ۷۹,۲۰۱
۷ شهریور ۱۴۰۴ ۰۸:۵۵
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: پژوهش سریع‌ترین راه برای توسعه کشور است.
 شاهین آخوندزاده عصر پنجشنبه در حاشیه بازدید از مرکز رشد و نوآوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اظهار کرد: اولویت اصلی ما حفظ و توانمندسازی نیروی انسانی پژوهشی است، باید نیروی انسانی پژوهشگر را به‌صورت مالی و معنوی تشویق کنیم.
 
وی تصریح کرد: در شرایط کنونی کشور، باید بودجه پژوهشی به سرعت به محققان تخصیص یابد تا از مهاجرت آنان جلوگیری شود.
 
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با اشاره به برنامه‌های آینده گفت: قصد داریم با حمایت وزیر بهداشت، بودجه پژوهشی را به‌صورت عادلانه توزیع کنیم و مشکل پرداخت‌های معوقه پژوهشگران را حل کنیم.
 
آخوندزاده با بیان اینکه پژوهش سریع‌ترین راه برای توسعه کشور است خاطرنشان کرد: ۱۵۰ میلیارد ریال بودجه پژوهشی به دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برای ارتقا و تشویق پژوهشگران اختصاص می‌دهیم.

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید