کد خبر : ۷۸,۵۷۸
۲۴ تیر ۱۴۰۴ ۱۷:۴۲
شرمساریم !
در حالی که خارگ سال‌ها نماد ایستادگی و مقاومت ایران در دل خلیج فارس بوده، حالا خبر سرقت کولر امامزاده میر محمد (ع) از این جزیره، با واکنش‌های گسترده در فضای مجازی همراه شده؛ اتفاقی که بیش از آن‌که درد دزدی باشد، تلنگری است به بی‌توجهی‌هایی که آرام‌آرام شأن این جزیره پرافتخار را زیر سؤال می‌برد.
به گزارش خارگ نیوز، جزیره خارگ سال‌هاست که در حافظه تاریخی مردم ایران به‌عنوان نماد مقاومت شناخته می‌شود. در دوران دفاع مقدس، زمانی که دشمن با تمام توان زیرساخت‌های کشور را هدف گرفته بود، خارگ ایستاد و حتی یک روز اجازه نداد صادرات نفت کشور متوقف شود. مردم این جزیره با ایثار، صبوری و سکوت، نقش بزرگی در پایداری اقتصادی کشور ایفا کرده‌اند.

اما این روزها نام خارگ نه به‌دلیل حماسه‌های گذشته، بلکه به‌واسطه اتفاقی تلخ و دور از شأن مردم این جزیره، در فضای مجازی دست‌به‌دست می‌شود. سرقت کولر از امامزاده میر محمد (ع) خبری بود که به سرعت در شبکه‌های اجتماعی استان و حتی کشور منتشر شد. اتفاقی که در ظاهر ساده به‌نظر می‌رسد، اما بازتاب آن چیزی فراتر از یک سرقت معمولی بود.

امامزاده میر محمد یکی از محدود اماکن مذهبی خارگ است؛ محلی که برای بسیاری از مردم، پناهگاه روحی و نقطه اتصال با باورهای دینی‌شان به شمار می‌رود. اینکه چنین مکانی، این‌گونه مورد بی‌مهری و بی‌توجهی قرار بگیرد، باعث تأسف و دلخوری مردم شده است.

شاید وقت آن رسیده که نگاه دقیق‌تری به نیازهای فرهنگی و اجتماعی این جزیره داشته باشیم. مردم خارگ توقع زیادی ندارند، اما انتظار دارند که شأن جزیره‌شان حفظ شود و زیرساخت‌های اولیه و اماکن مذهبی مورد توجه بیشتری قرار بگیرد.

جزیره خارگ فقط یک نقطه جغرافیایی نیست؛ یک یادگار تاریخی است از ایستادگی مردم ایران. امیدواریم این‌گونه حوادث، تلنگری باشد برای رسیدگی بهتر و توجه شایسته‌تر به این خطه پرافتخار.

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید