کد خبر : ۷۸,۵۲۱
۱۷ تیر ۱۴۰۴ ۱۰:۵۱
مدیر جهاد کشاورزی بروجرد از کاهش ۷۵ هزار تُنی محصولات زراعی در شهرستان خبر داد.
جواد گودرزی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در اثر کاهش بارندگی‌های امسال و بروز پدیده خشکسالی و کاهش سطح آب‌های سطحی و زیر زمینی و قطعی برق چاهداران، به حدود ۳۵ درصد اراضی زراعی شهرستان خسارت وارد شد.
 
وی با بیان اینکه در این راستا حدود ۷۵ هزار تن تولید محصولات زراعی کاهش یافته است، خاطرنشان کرد: خشکسالی تولید انواع محصولات کشاورزی را با کاهش چشمگیری در همه بخش‌ها مواجه کرده است.
 
مدیر جهاد کشاورزی بروجرد اضافه کرد: اصلاح الگو مصرف مهم‌ترین راهکار جلوگیری از صدمات جبران‌ناپذیر در حوزه آب است که تبلیغ، ترویج و هشدارهای کم‌آبی در بین مردم ضرورت دارد.
 
گودرزی بیان کرد: مجموع اراضی کشاورزی شهرستان ۷۲ هزار و ۵۰۰ هکتار بوده که از این میزان ۳۶ هزار هکتار اراضی آبی و ۳۶ هزار و ۵۰۰ هکتار اراضی دیم است.
 
وی ادامه داد: اکنون ۲۶ هزار بهره‌بردار در بخش‌های مختلف زراعی کشاورزی بروجرد فعالیت می‌کنند و ۳۶۰ هزار تُن انواع محصول باغی و ۵۶۰ هزار تُن انواع محصولات کشاورزی سالانه در این شهرستان تولید می‌شود.
 
مدیر جهاد کشاورزی بروجرد تصریح کرد: شرایط آب و هوایی و اقلیم خاص منطقه و وجود ارقام محلی طعم و رنگ خاصی به این محصولات داده که حجم بالایی از محصول تولید شده در بروجرد به استان‌های کرمانشاه، مرکزی و اصفهان ارسال می‌شود.
 
گودرزی یادآور شد: شهرستان بروجرد مستعد برای تولید محصولات باغی و زراعی است و اکنون ۲۰ گونه میوه مرغوب در بروجرد تولید و روانه بازار مصرف می‌شود.
 
انتهای پیام
 

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید