کد خبر : ۷۸,۰۱۱
۱۸ خرداد ۱۴۰۴ ۱۰:۴۳
فرماندار دشتی گفت: رسیدگی به مسائل و مشکلات جانبازان وظیفه‌ای ملی و دینی است و باید با جدیت دنبال شود.

رضا مقاتلی شنبه‌شب در دیدار با جانباز ۷۰ درصد عبدالرضا یعقوبی‌فر در شهر شنبه اظهار کرد: جانبازان سرمایه‌های ارزشمند انقلاب اسلامی هستند و بر همه ما فرض است که برای رفع مشکلات آنان با تمام توان تلاش کنیم.

وی با تأکید بر جایگاه والای جانبازان در جامعه افزود: این عزیزان قهرمانان ملی ما هستند که با ایثار و فداکاری خود امنیت و عزت امروز را برای کشور به ارمغان آورده‌اند.

فرماندار دشتی: پیگیری مشکلات جانبازان و ایثارگران یک وظیفه است

فرماندار دشتی بیان کرد: قدردانی از ایثار جانبازان نباید تنها در سخن باقی بماند، بلکه باید در عمل نیز همراه آنان باشیم و پیگیر مطالبات و رفع نیازهایشان باشیم.

مقاتلی با اشاره به ضرورت تداوم این دیدارها گفت: دیدار با ایثارگران و خانواده‌های آنان فرصتی مغتنم برای تجدید میثاق با آرمان‌های انقلاب و شهداست و این مسیر را با و اشتیاق ادامه خواهیم داد.

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید