کد خبر : ۷۷,۹۹۱
۱۸ خرداد ۱۴۰۴ ۱۰:۲۷
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان دیر گفت: ۲ مرکز ثابت نظارت بهداشتی و شرعی بر ذبح قربانی در روز عید قربان در شهرستان دیر فعال بوده اند.
اسماعیل محمودی در گفت‌وگو با خبرنگار خارگ نیوز اظهار داشت: همزمان با عید سعید قربان شبکه دامپزشکی در سطح استان بوشهر بر ذبح قربانی در این روز نظارت بهداشتی و شرعی داشته است که در شهرستان دیر نیز این نظارت‌ها انجام گرفت.
 
وی بیان کرد: در سطح شهرستان دیر ۱۲ اکیپ ثابت و سیار در قالب ۲ مرکز در شهرهای دیر و آبدان به صورت تمام وقت در روز عید قربان برای نظارت بهداشتی و شرعی بر ذبح قربانی فعال بودند.
 
محمودی یادآور شد: در این مراکز هفت رأس گوسفند و ۱۹ رأس بز با نظارت ناظرین بهداشتی و شرعی ذبح شد.
 
وی تاکید کرد: با توجه به فصل گرما و احتمال انتقال بیماری تب کریمه کنگو توصیه می‌شود شهروندان از دست زدن به دام و گوشت قربانی بدون دستکش خودداری کنند.
 
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان دیر افزود: گوشت‌های قربانی ۲۴ ساعت در دمای صفر تا ۴ درجه سانتیگراد در یخچال نگهداری و بعد از آن استفاده شود.
 

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید