هوالشهید.
ای آنکه با آمدنت خاطرات گذشته رزمندگان در دوران دفاع مقدس در ستاد جنگ های نامنظم شهید چمران، لشکر ۱۹ فجر و ناو تیپ امیرالمومنین (ع) مجدداً در بین همرزمان و دوستان و هموطنان زنده نمودی، سلام.
ناصر جوهر زاده عزیز آمدنت پس از ۳۹ سال سندی پر افتخار از وطن دوستی جوانان ایران است.
ای آنکه با آمدنت بوی ایثار و مردانگی آمد و خاطرات رفته هست گشت. از آن روزی که در میانه کارزار جنگ زیر باران تیر و ترکش و توپ به آن دوست رزمنده بسیجی گفتی به بچه ها بگو«شما بروید من می آیم»، سالها گذشت.
درود بر تو باد ای یکه سوار شرف ای مردتر از مرد. ای آنکه در آن هنگامه آتش و خون در (کربلای پنج)، هم با رزمندگان در میان میدان مانده؛ ماندی، و هم به قولت که گفته بودی شما بروید من می آیم، عمل نمودی و امروز آمدی.
آمدی، پیروز تر و سرافراز تر و ماندگار تر از هر زمانی که از خط بر می گشتی و شاید به این دلیل باشد که امروز بیشتر از دیروز به صداقت، سلامت، نجابت، اخلاق، اخلاص، ایثار و وطن دوستی تو و افراد دارای ویژگیهای تو محتاج تریم.
آمدی پس از ۳۹ سال، و شهر را با آمدنت با نام خود مزین نمودی.
آمدی و با خود عطر شهدا را به این دیار آوردی.
بوی شهیدان چمران،
ماهینی،
میرسنجری ها،
شمساها،
کامکارها،
رنجبر ها،
مواجی ها و...،.
تو بزرگ بودی و هستی همچون همرزمان شجاع و شریف عرصه علم و عرفان و معرفت و حماسه و دفاع و خدا باوری؛ مردانی چون شهیدان مصطفی چمران، علیرضا ماهینی، هدایت احمد نیا و ...،.
آری امروز پس از ۳۹ سال بازگشتی تا آن توصیه ارزشمند امام صادق (ع) را به ما یادآور گردی، که می فرمایند:
«کونُوا دُعَاةً لِلنَّاسِ بِغَیرِ أَلْسِنَتِکم».
ناصر عزیز تو ۳۹ سال پیش عاشقانه و ایثار گرایانه برای پاسداری و حفظ عزت و سربلندی و امنیت ایران عزیز و زندگی آبرومندانه و شاد مردم به اتفاق بسیاری دیگر از جوانان همین آب و خاک عازم دفاع از مرزهای کشور گردیدی، جوانانی که تعدادی از آن عزیزان همچون تو سالهاست که در جوار رحمت حق آرمیده و عندربهم یرزقون اند.
شما خوبان برای مردم شریف و آبرو داری ایران عزیز رفتید و از جان خود گذشتید.
هرچند هر چه امروز داریم آن نیست که در شأن شما باشد و آن نیست که شما از ما و حکمرانان کشور برای ملت ایران انتظارش داشتید اما اگر امروز آبروی و نامی از ایران است و هرچه در آینده بدست آید همه به برکت خون تو و همرزمان شهیدت و آبرو داری ملت فهیم و رشید و صبور ایران است.
شهید ناصر جوهر زاده آمده تا به ما درس های آیه ۱۲ سوره حجرات قرآن در جامعه، حکمرانی و زندگی را یاد آور نماید که می فرماید:
«یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا کَثِیرًا مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ ۖ وَلَا تَجَسَّسُوا وَلَا یَغْتَبْ بَعْضُکُمْ بَعْضًا ۚ أَیُحِبُّ أَحَدُکُمْ أَنْ یَأْکُلَ لَحْمَ أَخِیهِ مَیْتًا فَکَرِهْتُمُوهُ ۚ وَاتَّقُوا اللَّهَ ۚ إِنَّ اللَّهَ تَوَّابٌ رَحِیمٌ.
ای اهل ایمان! از بسیاری از گمان ها [در حقّ مردم] بپرهیزید؛ زیرا برخی از گمان ها گناه است، و [در اموری که مردم پنهان ماندنش را خواهانند] تفحص و پی جویی نکنید، و از یکدیگر غیبت ننمایید، آیا یکی از شما دوست دارد که گوشت برادر مرده اش را بخورد؟ بی تردید [از این کار] نفرت دارید، و از خدا پروا کنید که خدا بسیار توبه پذیر و مهربان است».
روحش شاد و یادش گرامی باد.
یاد تمام یاران رفته آنانی که رفیق راه بودند و غبار از روی دلها می ربودند، بخیر باد.
هدیه به روح مطهر شهید عزیز ناصر جوهر زاده و همه شهدا، اللهم صل علی محمد و آل محمد.
بهرام نکیسا.
بندر عسلویه.