کد خبر : ۷۷,۴۵۰
۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ ۲۳:۰۴
امام جمعه اهل سنت جزیره خارگ گفت: اولویت اصلی در این دوره باید حل مشکلات مردم، به‌ویژه در حوزه معیشت و اشتغال باشد.
شیخ احمدرضا کنعانی، ظهر پنجشنبه در آئین تودیع و معارفه بخشدار ویژه خارگ، با تأکید بر اهمیت شناخت میدانی از مسائل منطقه، اظهار داشت: نسبت به این انتصاب امیدوار هستیم، چراکه بخشدار جدید از نیروهای آشنا به ظرفیت‌ها، نیازها و شرایط خاص جزیره خارگ است، این شناخت می‌تواند روند پیگیری مطالبات مردمی را تسهیل کند.
 
وی افزود: اولویت اصلی در این دوره باید حل مشکلات مردم، به‌ویژه در حوزه معیشت و اشتغال باشد، امروز اشتغال جوانان جزیره به مطالبه‌ای جدی و اساسی تبدیل شده است.
 
امام جمعه اهل سنت خارگ با انتقاد از وضعیت بیکاری، تصریح کرد: در جزیره‌ای با این اهمیت راهبردی و اقتصادی، نباید هیچ جوانی بیکار باشد. استفاده از ظرفیت‌های بومی و فراهم‌کردن زمینه اشتغال، باید در رأس برنامه‌های مدیران قرار گیرد.
 
وی در پایان با آرزوی توفیق برای بخشدار جدید، خواستار حفظ وحدت، همدلی و انسجام میان اقشار مختلف مردم و مسئولان برای توسعه جزیره شد.

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید