کد خبر : ۶۰,۴۱۹
۱۶ خرداد ۱۴۰۲ ۱۴:۲۴
رئیس دانشکده الهیات دانشگاه تهران از گفت‌وگوهای وحدت‌آفرین و تمدنی به عنوان سرمایه‌ای یاد کرد که دنیای اسلام بیش از همیشه نیازمند آن است.
 محمود واعظی امروز، سه شنبه ۱۶ خرداد در نشست خبری دومین کنفرانس بین‌المللی همزیستی مسالمت آمیز گفت: گفت و گوهای اندیشمندان جهان اسلام سرمایه هایی است که به تمدن وحدت آفرینی کمک می کند و دنیای اسلام بیش از همیشه به آن نیازمند است. گفت و گوهای وحدت بخش از زمان اسدآبادی ها، حسن البناها و سید قطب ها شروع شده و به زمان حضرت امام خمینی (ره) در 40 سال اخیر در این کشور رسیده که این روایت و تاریخ نویسی با همگرایی ها و روشنگری ها به نتیجه خواهد رسید.
 
وی تاکید کرد: مشکلی که در دنیا وجود دارد، همان ضرب المثل معروفی است که تفرقه بیانداز و حکومت کن و مشکل عمده ملت ها، جهل است و تا این جهل ادامه داشته باشد، بلاها و مصیبت ها نیز ادامه خواهد داشت. لذا مبارزه با جهل در مرحله اول عبارت است از گفت و گو.
 
این استاد دانشگاه با اشاره به گفت و گوهای برخی زائران بیت الله الحرام با شیعیان و آشنا شدن آنان با مبانی و اصول شیعه گفت: جهل توسط رسانه ها به قدری به صورت فراگیر منتشر می شود که اجازه نمی دهند واقعیت برای همگان مشخص شود و دشمن همچنین با رسانه های خود نمی گذارد، پاسخ شبهات دیده شود.
 
وی بر همگرایی میان مسلمانان از طریق گفت و گو به ویژه در کشورهای منطقه تاکید کرد و گفت: رسانه های غربی می دانند که چگونه میان مسلمانان اختلاف بیاندازند و ما نیز با برگزاری کنفرانس هایی مانند وحدت اسلامی و مذاکرات علمی در دانشگاه ها می توانیم با گفت و گو، ماهیت ها را نشان دهیم و با انتشار مقالات و مجلات می توانیم با این جهل مبارزه کنیم.

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید