دبیر جبهه مردمی انقلاب اسلامی و بازرس استانداری سیستان و بلوچستان گفت: گفت و شنود با جوانان در عرصههای فرهنگی، ورزشی، هنری، اجتماعی و در مجموعههای کارآفرینی صاحب سبک و ایده هستند که در امید آفرینی به این عزیزان نقش بسزایی دارد.
حسنعلی نوری شامگاه چهارشنبه در نشست گفت و شنود با جوانان چابهار اظهارداشت: گفت و شنود با جوانان با توجه به اینکه سیستان و بلوچستان جزو استان های شاخص در بحث جوانی جمعیت است قطعا تشکیل جلساتی از این دست بین مسوولان دستگاهها و جوانانی که پویا و فعال هستند خیلی موثر است.
وی با اشاره به اهمیت حضور جوانان در تحول آفرینی در فرمایشات مقام معظم رهبری در گام دوم انقلاب اسلامی که جوانان را به عنوان موتور پیشران معرفی کرده اند و با توجه به مسأله های مختلف و پیچیده استان اعم از کم آبی، خشکسالی، ریزگردها و بیکاری افزود: باید از نیروهای جوان تازه نفس و خوش فکر انقلابی و جهادی برای رفع این مشکلات استفاده کرد.
دبیر جبهه مردمی انقلاب اسلامی و بازرس استانداری سیستان و بلوچستان ادامه داد: برای اینکه مسوولان ما در مسیر برنامه ریزی هایی که انجام میدهند بتوانند از ایدههای جوانان بهره بهتری بگیرند و نسبت به تخصیص اعتبارات دولتی با برنامه درست و کارساز فعالیت های مثمر ثمری را انجام بدهند در جلسات گفت و شنود با جوانان به رصد عمیقتری از میدان میتوانیم برسیم و بر اساس اینکه جوانان خودشان در میدان حضور دارند این ها همه دستاوردهای است که در این قبیل جلسات میتواند هم برای مسوولان راهگشا باشد.
وی گفت: با توجه به افزایش هزینه های اجاره منزل در سطح استان به دنبال دریافت متمم اجاره های خانه جوان در سطح استان هستیم.
پوریا خواجه درگی سرپرست معاونت امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان نیز در این نشست با تشریح سند ملی «روایت پیشرفت» مصوب شورای عالی جوانان کشور اظهارداشت: با توجه به تصویب اقدامات اجرایی این سند در ستاد ساماندهی امور جوانان به ریاست استاندا، دستگاه ها موظف هستند برنامه ریزی لازم برای اجرای «اردوهای راهیان پیشرفت»، «رویدادهای پیشرفت» و «تولیدات رسانه ای و مکتوب حوزه پیشرفت» را در اولویت برنامه های خود قرار دهند.
برگزاری راهیان پیشرفت به نقاط موفق استان سیستان و بلوچستان از جمله پارک های علم و فناوری، پژوهشگاه، معادن، کارخانجات، حوزه های پزشکی ویژه جوانان، دانشجویان و دانش آموزان، برگزاری جلسات گفت و شنود جوانان با مسوولان استانی و شهرستانی در محل خانه جوان چابهار، راه اندازی کارگاه های توانمند سازی ویژه اوقات فراغت در حوزه های مختلف از جمله مهارت آموزی اشتغال پذیری، مطالبه گری عدالت محور، سواد رسانه ای و تولید محتوا از مهمترین مصوبات ستاد ساماندهی امور جوانان شهرستان چابهار بود.
لازم به ذکر است؛ در این نشست تعدادی از ادارات به بیان نقطه نظرات و گزارش فعالیت های خود پیرامون اوقات فراغت پرداختند.
همچنین برخی از دبیران سازمان های مردم نهاد و جوانان ضمن بیان برخی مشکلات، راه حل هایی را برای بهبود برنامه های اوقات فراغت ارائه کردند.