کد خبر : ۴۷,۱۸۷
۱۵ تیر ۱۴۰۱ ۱۸:۰۹
افزایش پوشش ابر در جنوب استان بوشهر/ بارندگی دور از انتظار نیست
کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر از افزایش پوشش ابر و احتمال بارش باران در مناطق جنوبی استان خبر داد.
پیام مساعدی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: بررسی نقشه‌های هواشناسی نشان می‌دهد طی امروز و فردا در برخی مناطق جنوبی استان بر پوشش ابر افزوده خواهد شد.
 
وی اضافه کرد: در این مناطق عمدتاً در ساعاتی از وقت عصر تا شب احتمال وقوع ناپایداری‌های موقت جوی به صورت رگبار پراکنده باران، رعدوبرق و وزش تندباد لحظه‌ای دور از انتظار نیست.
 
کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر بیان کرد: از روز شنبه تا اواسط هفته آینده، احتمال نفوذ گرد و غبار فرامنطقه ای وجود دارد و کاهش دید افقی و کیفیت هوا در برخی نقاط استان و روی دریا پیش بینی می‌شود.
 
وی تاکید کرد: برای ساعات آینده آسمان استان صاف تا قسمتی ابری همراه با غبار محلی و مه صبحگاهی، گاهی وزش باد و در مناطق جنوبی افزایش ابر و در ساعاتی از بعدازظهر تا شب با احتمال وقوع ناپایداری موقت جوی پیش‌بینی می‌شود.
 
مساعدی ادامه داد: جهت وزش باد متغیر، غالباً جنوب غربی تا جنوب شرقی با سرعت هشت تا ۳۲ گاهی ۳۸ کیلومتر در ساعت و در مناطق جنوبی در هنگام وقوع ناپایداری بیش از ۵۰ کیلومتر در ساعت خواهد بود.
 
وی افزود: ارتفاع موج دریا ۳۰ تا ۹۰ گاهی ۱۲۰ سانتیمتر و در سواحل جنوبی و مرکزی در برخی ساعات ۶۰ تا ۱۲۰ سانتیمتر و در هنگام وقوع ناپایداری تا ۱۵۰ سانتیمتر پیش‌بینی می‌شود.
 

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید