کد خبر : ۴۶,۶۱۷
۴ تیر ۱۴۰۱ ۱۷:۱۶
خانم خزعلی گفت: چون بودجه نداریم، برای توانمندسازی زنان سرپرست خانوار باید از بودجه بخش های دیگر مانند مسئولیت‌های اجتماعی مبالغی را دریافت کنیم.
معاون زنان و خانواده رئیس جمهور گفت: برنامه های توانمندسازی زنان سرپرست خانوار به صورت آزمایشی در ۱۲ استان در حال اجراست.
 
بر اساس گزارشی که معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری ارائه کرده، برنامه توانمندسازی زنان در حوزه هایی مانند مشاوره و مددکاری، آموزش، اشتغال و حمایت‌های رفاهی و در ۱۴ مرحله تنظیم شده است.
 
آمارها نشان می دهد ۲۰ میلیارد تومان تسهیلات به زنان روستایی برای صندوق‌های خرد از صندوق کارآفرینی امید و یک میلیارد تومان برای راه‌اندازی سامانه ازدواج برای ارائه خدمات مربوط به ازدواج تصویب شده است.
 
به علاوه، زنان سرپرست خانواری که در دهک یک تا ۵ جامعه و خارج از حمایت کمیته امداد هستند، با شرایطی از ضمانت این صندوق برای دریافت تسهیلات اشتغال‌زایی بهره‌مند می‌شوند.
 
با آماری که خبرگزاری جمهوری اسلامی -ایرنا- داده است، از ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار زن سرپرست خانوار در کشور، ۱۲ درصد سرپرستان خانوار هستند.
 
خانم خزعلی معاون زنان و خانواده رئیس جمهور گفت: توانمندسازی زنان سرپرست خانوار در برنامه ششم توسعه اجرا نشده و حتی برنامه جامعش مصوب نشد، چراکه بسیار ناقص بوده است.
 

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید