کد خبر : ۱۲,۱۸۲
۱۹ مهر ۱۳۹۹ ۲۱:۴۳
خارگ نیوز: مدیرکل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان بوشهر گفت: تولید تیرچه و بلوک در واحدهای سنتی دغدغه مهم این اداره کل برای نظارت بر بازار مصالح ساختمانی است.
به گزارش خارگ نیوز،  محمد رحیم بهره مند روز شنبه در بازدید از واحدهای تولیدی برتر استان بوشهر در زمینه رعایت استانداردها افزود: تولید کننده‌های تیرچه و بلوک در استان به طور عمده سنتی هستند و با استانداردهای پائین اقدام به تولید می‎کنند.
 
وی بیان کرد: واحدهای استاندارد تولید تیرچه و بلوک باید دارای سیستم نم زنی، اتاق رطوبت و طرح اختلاط داشته باشند.
 
بهره‎مند ادامه داد: در برخی از بازدیدها واحدهایی مشاهد می‌شود که تعدد سازمان‌‏های مجوز دهنده برای واحدهای تولید تیرچه و بلوک خود تبدیل به یک معضل شده است.
 
وی افزود: در چند سال اخیرمصالح نوین مانند دیوارهای پیش ساخته و یا سقف‎های پیش تنیده جایگزین مصالح قدیمی شده و این نوع مصالح می‌توانند نقش مهمی در ایمن سازی ساختمان‎‌ها داشته باشند.
 
بهره‎مند اظهار کرد: با این حال در زمینه تیرچه و بلوک با توجه به اینکه بیشتر تولیدکنندگان افراد با توان فنی پایین هستند استاندارد لازم را ندارند و توقیف خط تولید آنها نیز امکان پذیر نیست چون که دستگاه‎های آنها تنها شامل دستگاه قالب دهنده، یک بیل و بدون طرح اختلاط است.
 
وی گفت: واحدهای تولید تیرچه، بلوک و بتن باید سایه‎بان داشته باشند چون نباید چنین مصالحی در  معرض مستقیم نور آفتاب قرار گیرند.
 
بهره‎مند اظهار کرد: انتظار می‌رود از صدور مجوزهای سنتی برای تولید تیرچه و بلوک جلوگیری شود و در این راستا نشست‏‌های متعددی با سازمان نظام مهندسی برگزار شده است.
 
وی گفت: در این زمینه واحد استانداردسازی در سازمان  نظام مهندسی استان بوشهر راه اندازی شده و در قالب آن علاوه بر ارائه آموزش به مهندسان ناظر، لیست واحدهای تولیدی با کیفیت در اختیار مهندسان ناظر قرار گرفته است.
 
تجلیل از ۲ واحد تولیدی برتر استان بوشهر در زمینه رعایت استاندارد
 
همچنین در این بازدید شرکت‎های تولیدی بنیاد بتن ارم و فرانور گستر جنوب بعنوان ۲ واحد برتر در زمینه رعایت استانداردها از سوی اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان بوشهر مورد تجلیل قرار گرفتند.
 
مدیرعامل شرکت بنیاد بتن ارم در بازدید خبرنگاران از واحدهای برتر حوزه استاندارد گفت: این مجموعه از بدو فعالیت رعایت استاندارد در تولید محصولات ساختمانی را مدنظر قرار داده است.
 
محمد قاسمی افزود: در این زمینه آنچه که بیش از ارتقاء ظرفیت تولید مورد توجه قرار گرفته کیفیت تولید و استاندارد بودن مصالح است و با تلاش صورت گرفته برای رعایت حداکثری استاندارد ظرفیت تولیدی کارگاه با ظرفیت اسمی آن برابر است.
 
وی ادامه داد: تولید این واحد روزانه ۴۰۰ تا ۴۵۰ مترمکعب بتن استاندارد است که در پروژه‌‏های حساس استان استفاده و رضایت‌مندی خوبی نیز از مصرف کنندگان این مصالح حاصل شده است.
 
مدیر تولید شرکت فرانور گستر جنوب به عنوان دومین واحد برتر در حوزه استاندارد  گفت: این واحد در حوزه‌‏های تولید لامپ و چراغ‎های ال.ایی.دی و فیوزهای مینیاتوری فعال است که تولید روزانه آن به بیش از ۳۰ هزار واحد می‌‏رسد.
 
حسام انصاری افزود: این واحد چهار پروانه استاندارد دارد که لامپ و چراغ‌‏های تولیدی خود را براساس این استانداردها تولید می‌‏کند و علاوه بر استاندارد ملی استانداردهای کارخانه‌ها نیز برای ارتقا کیفیت تولیدات شرکت در پیش گرفته شده است.

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید