کد خبر : ۳۷,۳۷۵
۶ آذر ۱۴۰۰ ۱۸:۴۹
خارگ نیوز: استاندار چهارمحال و بختیاری در دیدار از بخش کرونایی بیمارستان هاجر شهرکرد روند شیوع کرونا و مشکلات این حوزه را بررسی کرد.
به گزارش خارگ نیوز، غلامعلی حیدری استاندار چهارمحال و بختیاری در نخستین روز کاری خود در دیدار سرزده از بخش کرونایی بیمارستان هاجر شهرکرد از نزدیک روند شیوع کرونا و مشکلات این حوزه را بررسی کرد.
 
او افزود: به عنوان خادم مردم اولین روز رسمی کار خود را به سرکشی از بیماران گرفتار ویروس کرونا و تقدیر از کادر درمان که شجاعانه و ایثارگرانه در حال خدمت هستند، اختصاص دادم.
 
حیدری ادامه داد: بررسی میدانی از روند شیوع کرونا در استان و مشکلات کادر درمان و بیماران و تلاش برای رفع این مشکلات از اهداف دیدار از بیمارستان هاجر شهرکرد است.
 
او بر نقش موثر حضور و همراهی مردم در پیشبرد بهتر امور و غلبه بر مشکلات تاکید کرد و گفت: امید می‌رود در عرصه مهار و مقابله با ویروس کرونا نیز همانند سایر عرصه‌ها مردم همراهی کنند و با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و اقدام به دریافت واکسن در غلبه بر این ویروس منحوس مسئولان را یاری دهند.
 
حیدری با بیان اینکه در خصوص تامین واکسن با محدودیت روبرو نیستیم، اضافه کرد: علاوه‌بر تزریق واکسن، در صورت برگزاری مراسم‌ها با تعداد کمی از افراد و با رعایت فاصله اجتماعی برگزار شود.

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید