کد خبر : ۳۶,۱۹۹
۱۸ آبان ۱۴۰۰ ۱۴:۴۰
خارگ نیوز: فرماندار دیلم استان بوشهر گفت: در ششمین سفر استانی رئیس جمهوری و هیات دولت سیزدهم به این استان ۳۱۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان برای پروژه‌های عمرانی و توسعه‌ای این شهرستان مصوب و ابلاغ شد.
به گزارش خارگ نیوز، احمد دشتی روز یکشنبه در گفت وگو با خبرگزاری جمهوری اسلامی افزود: انجام بررسی سرمایه‌گذاری در منطقه ویژه انرژی اقتصادی شمال استان (شهرستان دیلم) توسط بنیاد مستضعفان و تامین منابع مالی لازم برای تکمیل زیرساخت‌های اساسی این منطقه شامل ۱۵۰ میلیارد تومان برای اجرای خط انتقال و احداث پست فوق توزیع برق در سال‌های ۱۴۰۰ و  ۱۴۰۱ و تامین اعتبار لازم به منظور امکان آبرسانی ۶۰ لیتر بر ثانیه مورد نیاز منطقه از محل خطوط انتقال آب موجود در سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ توسط سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی از جمله مصوبه‌های مهم توسعه‌ای سفر رئیس جمهوری به استان بوشهر مربوط به این شهرستان است.
 
وی اظهارداشت: اختصاص مبلغ ۷۰ میلیارد تومان برای تکمیل ورودی‌های شهرستان دیلم از سمت گناوه و بهبهان استان خوزستان از جمله  مصوبه‌های دیگر توسعه‌ای مربوط به سفر هیات دولت به استان بوشهر است.
 
رئیس کمیته برنامه ریزی و شورای اداری دیلم ادامه داد: اختصاص مبلغ ۲۹ میلیارد تومان برای گازکشی ۲۳ روستای هدف در دیلم، یک میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان برای ۲ پروژه ورزشی این شهرستان شامل تکمیل سالن کشتی، سکو و رختکن استادیوم شهر امام حسن نیز از دیگر  اعتبارات عمرانی مصوب شده سفر رئیس جمهوری است.
وی گفت: اختصاص ۵۰۰ میلیون تومان برای تکمیل پانسیون پزشکان مرکز جامع سلامت حضرت فاطمه الزهرا (س) و تامین اعتبار برای تکمیل بخشی از زیرساخت های اساسی بیمارستان دیلم با اولویت کمپکت برق  و تصفیه خانه فاضلاب در اولویت‌های پروژه‌های عمرانی شهرستان در سفر اخیر دولت بوده است.
 
دشتی افزود:  انجام مطالعه اجرایی توسعه بندر دیلم توسط سازمان بنادر و دریانوردی و برنامه عملیاتی پنج ساله اجرای طرح توسعه بندری در ضلع شمالی خور این بندر از مهم ترین مصوبه‌های  سفر استانی در راستای توسعه فعالیت‌های تجارت دریایی لحاظ شده است.
فرماندار دیلم بیان کرد: سایر مصوبه‌ها نیز به صورت مشترک در سطح استانی لحاظ شده است که در اختیار دستگاه‌های اجرای ذی‌ربط قرار می‌گیرد.
 
وی گفت: از مدیران دستگاه های اجرایی و دولتی شهرستان انتظار داریم با ابلاغ مصوبه‌های مشترک، پیگیر اختصاص سهم شهرستان از محل  اعتبار استانی باشند.

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید