کد خبر : ۳,۱۹۷
۱۱ فروردین ۱۳۹۹ ۱۳:۱۴
امام جمعه بوشهر: حفاظت از سلامت از واجبات است
خارگ نیوز: نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر گفت: مقوله سلامت در ادیان الهی بویژه دین اسلام بسیار مهم و پراهمیت و از واجبات مهم در فقه اسلامی است به همین جهت اگر انسان حفظ سلامت نکند واجب را انجام نداده‌است.
به گزارش خارگ نیوز؛ آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری روز دوشنبه در این ارتباط افزود: در این روزهای سخت و دشوار کرونایی مردم باید توصیه‎های بهداشتی را به طور جدی مراعات کنند.

وی بیان کرد: در این ارتباط باید برنامه‌هایی که توسط مسئولان برای دفع و رفع این بیماری تعریف شده به طور جدی رعایت شود.

صفایی بوشهری تاکید کرد: انسان علاوه بر داشتن وظیفه واجب برای مواظبت از سلامت، بهداشت و بیمار نشدن و درمان خود باید مواظب باشد تا این بیماری را به دیگران سرایت نکند.

وی اظهار داشت: همه براین عزم هستند که مردم سالم باشند و مردم نیز باید به سهم خود برای تحقق این مهم تلاش کنند.

از ۸۵ بیمار شناسایی شده مبتلا به ویروس کرونا در استان بوشهر تاکنون ۷۳ نفر با حال عمومی خوب از بیمارستان‌ها ترخیص شده و در منزل تحت مراقبت هستند و ۶ نفر نیز در بیمارستان دوره درمانی خود راسپری می‌کنند و ۶ نفر جان باخته‌اند.

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید