کد خبر : ۳,۰۱۸
۲۲ اسفند ۱۳۹۸ ۱۶:۱۸
آیین اختتامیه جشنواره رسانه‌ای ابوذر در بوشهر لغو شد
خارگ نیوز: مسئول سازمان بسیج رسانه استان بوشهر از لغو آئین اختتامیه جشنواره رسانه‌ای ابوذر برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا خبر داد.
به گزارش خارگ نیوز، عبدالله نجفی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تلاش مستمر اصحاب رسانه استان بوشهر در مسیر اطلاع رسانی، آگاهی بخشی و همراهی نزدیک با مسئولان امر طی روزهای اخیر یکی از عوامل اصلی وضعیت بوشهر در مقابله با ویروس کرونا بوده است.

وی اضافه کرد: با توجه به اینکه برخی از افراد هنوز به خوبی به توصیه‌های بهداشتی در این زمینه توجه ندارند، انتظار می‌رود اصحاب رسانه با تلاش مستمر زمینه را برای آگاه‌سازی آحاد جامعه بیش از پیش فراهم سازد.

نجفی تصریح کرد: با توجه به عدم برگزاری هرگونه تجمع برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا، آئین اختتامیه جشنواره رسانه‌ای ابوذر در بوشهر لغو شده است.

وی افزود: آخرین مهلت دریافت آثار پنجمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر روز ۱۲ بهمن ماه عنوان شده بود که آثار فراوانی از اصحاب رسانه استان دریافت شد.

مسئول سازمان بسیج رسانه استان بوشهر گفت: بر اساس برنامه ریزی های انجام شده، اسفندماه برای آئین پایانی این جشنواره استانی انتخاب شده بود که به دلیل امکان شیوع ویروس کرنا این آئین در سال آینده برگزار خواهد شد.

نجفی با اشاره به فعالیت‌های رسانه‌های در مبارزه با ویروس کرونا، افزود: اطلاع رسانی بموقع و دقیق، آگاهی بخشی در حوزه سلامت فردی و عمومی و پاسخ به شایعات و اخبار جعلی از عمده فعالیت‌های اصحاب رسانه در هفته‌های اخیر است.

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید