کد خبر : ۱,۶۸۷
۱۶ آبان ۱۳۹۸ ۱۵:۰۲
پروژه کانال دفع آب های سطحی کوچه شهید اسکندری خارگ وارد فاز اجرایی می شود
خارگ نیوز: با پیگیری مجدانه و مذاکرات متعدد شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر ، پروژه کانال دفع آب های سطحی کوچه شهید اسکندری پس از دو سال با رفع موانع موجود وارد فاز اجرایی می شود.

به گزارش خارگ نیوز؛ عبدالحمید صفایی؛ شهردار خارگ با اشاره به پیگیری و مذاکرات متعدد مجموعه شهرداری و شورا به منظور به ثمر نشستن مقدمات اجرای پروژه کانال دفع آب های سطحی کوچه شهید اسکندری اذعان کرد : طی سالیان گذشته شاهد بوده ایم که بارندگی های فصلی و جمع شدن آب های سطحی مشکلات متعددی را برای ساکنین محلات مختلف شهر از جمله ساکنین کوچه شهید اسکندری(وزیری) ایجاد نموده و حل آن همواره مورد مطالبه ایشان بود ، که این مسئله از ابتدای دوره به دغدغه جدی بنده و اعضای محترم شورای اسلامی شهر تبدیل شده بود.

وی افزود: پس از آسیب شناسی و برنامه ریزی های صورت پذیرفته در صدد توسعه سیستم دفع و هدایت آبهای سطحی شهر برآمدیم که در این راستا پروژه کانال دفع آب های سطحی کوچه شهید اسکندری نیز در برنامه اجرایی این مجموعه قرار گرفت. با توجه به موقعیت و شرایط خاص این محله ، اجرای پروژه کانال دفع آب های سطحی آن مستلزم مساعدت و تعامل ویژه نیروی دریایی ارتش خارگ بود که پس از مذاکرات متعدد در دو سال گذشته مقرر شد تا در ازای ارائه خدمات عمرانی از سوی شهرداری به آن نهاد ، مقدمات اجرای این پروژه و استقرار تاسیسات کانال در شهرک ۲۲بهمن صورت پذیرد که امید داریم تا اجرای شایسته این پروژه مشکلات دیرینه و چندین ساله ساکنین کوچه شهید اسکندری را ریشه کن سازد.

در همین راستا طی بازدید میدانی که امروز صبح توسط مدیریت شهری به اتفاق بخشی عضو شورای اسلامی شهر و کارشناس عمران شهرداری و با حضور ناخدا قریب فرمانده نیروی دریایی خارگ صورت پذیرفت ، مذاکرات نهایی انجام پذیرفته و شهردار خارگ دستور شروع بکار عملیات عمرانی مورد درخواست نیروی دریایی و همچنین مقدمات اجرای کانال کوچه شهید اسکندری را صادر نمود.


نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید